Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Ajax-keeper Gerónimo Rulli

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 11 februari 2023

Rocío Suarez is de vriendin van Ajax doelman Rulli. De twee zijn al jarenlang een stel.

In 2019 bekroonde Rulli zijn liefde voor haar met een huwelijksaanzoek. Ze zei “ja” en de dat zelfde jaar trouwden ze nog. Samen beleven ze behoorlijke avonturen. Zo won Rulli met Villarreal de Europa league in 2021 en spanden ze de kroon door in december 2022 de wereldtitel met Argentinië te winnen.

Rocio Suarez, is goed bevriend met Valentina Cervantes en Muri Lopez Benitez.

© Instagram

Inhoudsopgave

Rocío Suarez en Rulli

fitnessinstructeur en model Rocío is de sterke vrouw achter doelman Gerónimo Rulli. De twee zijn al jarenlang stapelverliefd op elkaar en trouwden in 2019. Rulli beleefd al zijn avonturen met zijn vrouw achter zich. Ze volgt en support hem overal waar hij gaat. 7 oktober 2021 werd hun zoon “Bienvendo Luca” geboren, en de twee zorgen goed voor hun kleintje. Luca kreeg zelfs zijn eigen shirtje gedrukt toen zijn papa Rulli bij Ajax Amsterdam had getekend.

© Instagram

Voetbalcarrière van Gerónimo Rulli

Rulli begon zijn carrière in de jeugd van Argentijnse grootmacht Estudiantes. In april 2013 debuteerde hij voor het 1e team van de ploeg. Hij werd een vaste kracht en speelde in twee seizoen tijd zo’n 50 wedstrijden.

In het seizoen van 14/15 werd Rulli verhuurd aan het Spaanse Real Sociedad, die de doelman leende van Deportivo Maldonado. Na dit seizoen werd zijn huurperiode met nog een seizoen verlengt.

In de zomer van 2016 kocht Manchester City de doelman over van Deportivo. Echter werd de doelman meteen weer verhuurd aan de Spaanse ploeg. Die na een periode van een half jaar besloot om de keeper definitief over te nemen van de Engelsen.

Rulli heeft ook één seizoen doorgebracht in Frankrijk waar hij verhuurd werd aan Montpellier. In september 2020 tekende Rulli voor het Spaanse Villareal waar hij een contract tekende voor vier seizoen. Echter werd de doelman in januari 2023 gecontracteerd bij de Ajax. Hij tekende drie en een half seizoen voor de Amsterdammers.

In december 2022 bekroonde hij zijn carrière. Hij won met zijn Argentinië de wereldbeker, wel is keeper-concurrent Emiliano Martínez uitgeroepen tot keeper van het toernooi.

© Instagram