Spelersvrouw.nl

Lori Harvey, ex-vriendin van Memphis Depay

Karrueche Tran Memphis Depay

Lori Harvey is de ex-vriendin van Memphis Depay. Memphis Depay had na jaren zoeken eindelijk de liefde gevonden. Bij Manchester United was hij lange tijd nog de meest begeerde vrijgezel van de club, al werd hij eerder gespot met Karrueche Tran, maar dit bleek nog geen serieuze relatie. De aanvaller kreeg begin 2016 een relatie met Lori Harvey. Lees alles over deze glamourous dam.

Inhoudsopgave

Lori Harvey ex-vriendin Memphis Depay

Lori Harvey is de vriendin van Memphis Depay. Memphis was lange tijd wantrouwend om zich te binden, vertelde hij in de Dino Show. Hij vreesde dat geïnteresseerde vrouwen vooral op zijn status en geld afkomen. Dat weerhield hem er tot dusverre van om zich te binden middels een relatie. De rondborstige Lori Harvey brengt daar verandering in.

De Amerikaanse is een dochter van komiek Steve Harvey, die wereldberoemd werd door tijdens de Miss Universe verkiezing per ongeluk de Colombiaanse Ariadna Gutiérrez uit te roepen tot mooiste vrouw ter wereld, terwijl de Filipijnse Pia Alonzo Wurtzbach de echte winnares was. De Colombiaanse had zelfs het kroontje al op, toen Harvey zijn fout inzag en alsnog Wurtzbach kroonde.

Lori is de jongste telg in huize Harvey. Ze houdt zich vooral bezig met selfies maken en paardrijden. Een beroep heeft ze niet, behalve dan fulltime de celeb uithangen. De liefde tussen Memphis Depay werd voor het eerst wereldkundig bij het afscheid van de aanvaller bij PSV. Lori verscheen toen aan zijn zijde. Kort daarna plaatsten de tortelduifjes een plaatje van hun samen in Parijs, romantisch onder de Eiffeltoren. 

Memphis Depay en Lori Harvey uitelkaar?

Memphis Depay was uiteindelijk zelfs zo gek op zijn liefje, dat hij het niet kon laten om op zijn knieën te gaan en haar ten huwelijk te vragen. Toch is het inmiddels zeer de vraag of die verloving er nog wel is en of Memphis en Lori überhaupt nog wel samen zijn.

Op Instagram zijn alle foto’s van elkaar verwijderd en ook zou Lori al enige tijd de ring die ze van Memphis kreeg niet meer dragen. Ook plaatste ze onlangs een status waarop te lezen was dat ze: “Happy and single as fuck”, was. Memphis heeft zich tot op heden echter nog niet uitgelaten over de breuk.

Memphis Depay en Karrueche Tran

Overigens is Depay nooit niet helemaal alleen geweest. Hij is verzot op zijn chowchow hondje Simba. Tijdens zijn tijd bij PSV had hij een reusachtig appartement in het centrum van Eindhoven. Daarnaast kocht hij een riant appartement in Kop van Zuid in Rotterdam. Het is nog niet duidelijk waar Memphis in Engeland gaat wonen, nadat hij voor Manchester United tekende. Daarnaast heeft zijn moeder een bijzondere plaats in het leven van de Moordrechter, die besloot zijn vaders achternaam ‘Depay’ af te zweren omdat hij Memphis’ moeder al vroeg verliet. Geen slimme zet, want waar de succesvolle aanvaller zijn moeder in de watten legt met onder meer een joekel van een auto, zal papa Depay zijn eigen boontjes moeten blijven doppen.