Spelersvrouw.nl

Bruna Marquezine de ex-vriendin van Neymar

Bruna Marquezine vriendin Neymar

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 juni 2014

Laatst Geüpdatet: 30 mei 2023

In Brazilië ziet men in hem de grootste voetbalster van de wereld: Neymar da Silva Santos Júnior, kortweg Neymar Jr. De behendige aanvaller van Paris Saint-Germain en hiervoor FC Barcelona en de Goddelijke Kanaries scoort ook buiten het veld de mooiste vrouwen

Hij kreeg in 2013 een relatie met topmodel Bruna Marquezine, de relatie liep uiteindelijk op de klippen, omdat Bruna te jaloers was.

Wie is Bruna Marquezine, de ex-vriendin van Neymar

Inhoudsopgave

Wie is Bruna Marquezine, de ex-vriendin van Neymar?

Marquezine, een fraaie brunette, werd bij haar geboorte Bruna Reis Maria genoemd. Ze is eveneens van Braziliaanse afkomst en verdient haar boterham als van jongs af aan met acteren. Dat doet ze tegenwoordig in de bekendste soap van Brazilië, uitgezonden op midden op de avond.

Ofwel, zeg maar de Braziliaanse Yolanthe (want ook ‘Yo’ is gewoon van oorsprong een soapie). De pas 19-jarige Bruna werd op 4 augustus 1995 geboren in Rio de Janeiro. Al op jonge leeftijd was Marquezine te zien in tv-shows en opera’s.

In 2013 sloeg de vonk over tussen Neymar en Bruna Marquezine en werd de rondborstige beauty zijn vriendin. Toch gaat de relatie nog niet echt makkelijk. In februari 2014 ging het alweer uit tussen de twee, al werden ze tijdens de voorbereiding op het WK in hun moederland Brazilië opnieuw zoenend gespot. Dat deed de geruchten dat Neymar en Bruna Marquezine toch weer een setje zouden zijn.

Het liefdesleven van Neymar

Nadat de relatie met Bruna Marquezine heeft Neymar nog met verschillende wereldsterren gedatet. Hij deed dit vooral met vrouwen die al gewend waren aan de spotlight. Ze moesten in ieder geval niet ‘jaloers’ zijn, dat werkt niet als je een relatie hebt met een wereldster. Natalia Barulich en Thaila Ayala zijn hier goede voorbeelden van. Inmiddels is de Braziliaanse aanvaller helemaal gelukkig in de liefde.

De nieuwe liefde van Neymar

De nieuwe liefde van Neymar

Neymar, is op dit moment dolgelukkig met zijn nieuwe vlam Bruna Biancardi. Het lijkt er nu zelfs op dat de Braziliaanse voetballer voor de tweede keer vader gaat worden. We wensen Neymar veel geluk in de liefde samen met zijn nieuwe vriendin.