Spelersvrouw.nl

Tess Wester vriendin van Mart Lieder

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 december 2017

Laatst Geüpdatet: 14 januari 2023

Tess Wester is de vriendin van Mart Leider. Tess is dolgelukkig met haar vriend en dat mag de hele wereld inmiddels weten. Op Instagram delen de twee tortelduifjes maar al te graag foto’s van elkaar en blijkt het inmiddels serieus te zijn tussen de twee. In december 2019 onthulden de handbalkeepster en voetballer zelfs dat ze gaan trouwen.

Inhoudsopgave

Tess Wester vriendin Mart Lieder

Tess Wester is de vriendin van Mart Lieder. De twee blijken al even verliefd, want nadat Mart in november een hattrick maakte voor FC Eindhoven vertelde hij er al over: “Of ik iets anders doe? Ik ben verliefd.” De ex-vriend van Estavana Polman heeft niemand minder dan de populaire handbal-babe Tess Wester aan de haak geslagen.

Een blik op het Instagram-account van de blonde spits en Tess Wester maakt heel veel duidelijk. Tess Wester en Lieder sturen elkaar constant hartjes bij hun foto’s en delen veel foto’s waarop ze verliefd te zien zijn.

Tess Wester en Bobby Schagen

Tess Wester is dus niet langer vrijgezel en blijkt ook geen relatie te hebben met Bobby Schagen. Lange tijd leek dat wel het geval. Schagen komt uit Amsterdam en handbalt net als Tess Wester in Duitsland. Ze woonden begin 2017 in ieder geval nog samen in Bietigheim-Bissingen en hadden op dat moment al acht jaar een relatie. Over hen werd zelfs een heuse documentaire gemaakt, genaamd ‘Binnen de cirkel’, waarin ze worden gevolgd tijdens belangrijke wedstrijden en intieme momenten thuis.

In 2016 zei Bobby Schagen nog tegen Handbal Inside: ,,Na zeven jaar uit elkaar gewoond te hebben, kunnen Tess en ik eindelijk samenwonen. We hebben al een huisje gevonden in Bietigheim. We hadden altijd gedacht dat eentje van ons water bij de wijn zou moeten doen: of ik een niveau lager en dichter bij haar of andersom. Dat is nu niet zo. Ik verheug me erop. Zowel sportief als persoonlijk klopt het.”

Tess Wester en Mart Lieder zijn getrouwd

Op 24 december 2019 ging Mart op zijn knieën voor Tess, “ik denk dat ik het gelukkigste meisje op de wereld ben” schreef de blondine. Maar door de coronacrisis moesten de plannen worden uitgesteld en trouwden uiteindelijk alsnog begin 2022

Ook is Tess bevallen van haar eerste kind op 18 november 2022. “welkom lieve Flo Lieder”, schrijft Tess bij het kiekje

Mart Lieder had eerder een relatie met Estavana Polman

Mart Lieder had eerder ook een relatie met een andere sporter. Mart Lieder had in het verleden een relatie met Estavana Polman. Eind 2015 of begin 2016 liep hun ‘afstandsrelatie’ op de klippen. Polman vond al snel het geluk bij een andere voetballer: niemand minder dan Rafael van der Vaart. Samen hebben ze zelfs al een kindje en zijn ze uitgegroeid tot een waar showbizzkoppel.

Maar ook Tess Wester is toe aan ‘huisje, boompje, beestje’. Niet lang nadat ze met de handbaldames wereldkampioen werd in Japan gaf ze namelijk haar ja-woord aan Mart. “Ik denk dat ik het gelukkigste meisje op de wereld ben”, zei Tess, die door Mart al zijn ‘wifey for lifey’ werd genoemd. Love is in the air!

2 comments