Spelersvrouw.nl

Jessica Aidi de vrouw van Marco Verratti

Jessica Aidi de vrouw van Marco Verratti

Jessica Aidi is de vrouw van Marco Verratti. Het stel is sinds 2019 samen. Ze zijn in 2021 getrouwd. Op dit moment wonen ze samen in Parijs. Hier voetbal Marco Verratti bij Paris Saint-Germain. Jessica Aidi werkt als model en influenceer. Marco Verratti heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk. Voordat hij met Jessica Aidi samen was, was hij getrouwd met Laura Zazzara.

De Italiaanse centrale middenvelder Marco Verratti is geboren op 5 november 1992 in de Italiaanse stad Pescara. Met zijn 1 meter 65 is hij met recht een opvallende verschijning te noemen. De middenvelder draagt al vanaf het seizoen 2012 de kleuren van het Franse PSG (Paris Saint-Germain).

Dat hem overnam van de club waar het voor Verratti allemaal begon. In de inmiddels bijna 10 seizoenen dat Marco Verratti in de Franse hoofdstad speelt, wist hij maar liefst 247 keer het shirt van PSG te dragen en kwam hij tot 6 doelpunten.

Hij is dus met stip één van de spelers met de meeste wedstrijden voor de Franse club.

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Marco Verratti

De carrière van Marco Verratti begon in de jeugd van de club in de plaats waarin hij ook werd geboren. In 2002 werd de toen 10-jarige Verratti opgepikt door de jeugdopleiding van Pescara, waarin hij tot aan z’n 16e speelde.

Vanaf het seizoen 2008 werd hij door de toenmalige trainer van het eerste elftal bij de selectie gehaald. In dit eerste seizoen moest Marco Verratti vaak genoegen nemen met een plek op de reservebank, maar dat veranderde volledig in het seizoen daarna.

In het seizoen 2009 – 2010 werd hij één van belangrijkste spelers van het team en mist hij bijna geen wedstrijd.

De overstap naar Paris Saint-Germain

In het seizoen 2011 – 2012 besloot dat toenmalige trainer Zeman om Marco Verratti in te zetten als verdedigende middenvelder. Iets wat de jonge Italiaans niet geheel paste. In een 4-3-3 opstelling kwam hij niet tot z’n recht.

Dit heeft hem doen besloten om te vertrekken naar Frankrijk. Hij tekende een maar liefst vijfjarig contract en maakte op 11 augustus van het jaar 2012 zijn officiële debuut voor de Franse club. Hij mocht direct in de basis starten en werd na een klein uur vervangen.

Inmiddels is Marco Verratti één van de belangrijkste spelers van het team en heeft hij nu nog een doorlopend contract tot medio 2024.

Interlandcarrière

Zijn prestaties bij Pescara bleven ook de bondscoach niet onopgemerkt. Als één van de twee ´serie B´ spelers werd Marco Verratti dan ook opgeroepen voor de nationale ploeg. Echter betrof dit de voorselectie en wist hij uiteindelijk de definitieve selectie helaas niet te halen.

Zijn debuut in de nationale ploeg bleek echter sneller te komen dan verwacht. Na zijn eerste duel voor PSG, speelde hij enkele dagen later zijn eerste officiële interland op 15 augustus 2012. In het Italiaanse elftal speelt hij samen met onder andere: Federico Chiesa, Domenico Berardi en Leonardo Bonucci.

Jessica Aidi & Marco Verratti

Jessica Aidi & Marco Verratti

Jessica Aidi is geboren op 11 juli 1991 in Montpellier in Frankrijk. Ze maakte furore nadat ze al model aan de slag ging als model voor badkleding. Jessica Aidi en Marco Verratti begonnen hun liefdes avontuur in 2019.

Het inmiddels getrouwde stel gaf elkaar in 2021 het jawoord. Opvallend is om te zien dat Jessica Aidi zo’n 10 centimeter langer is dan Verratti, iets wat natuurlijk ook niet heel vreemd is wanneer je man 1,65 m is.

Voordat Jessica Aidi in het leven kwam van Marco Verratti, was hij getrouwd met Laura Zazzara, waarmee hij ook twee kinderen heeft.

De vriendin van Marco Verratti werkt als model

De prachtige vriendin van Marco Verratti werkt als model. Dat is ook wel te zien. De prachtige brunette ziet er namelijk geweldig uit. Jessica Aldi en Marco Verratti zijn dolgelukkig met elkaar, dat delen ze op social media. De vriendin van

Marco Verratti werkt samen met verschillende merken. Dolce Gabbana en Off White zijn hier goede voorbeelden van. Het samenwerken met bedrijven zorgt voor een groot deel van haar inkomen.

Social Media Jessica Aidi

Social Media Jessica Aidi

Jessica Aidi is een ware hit op Instagram. Met haar ruim half miljoen volgers deelt ze lief en leed en is ook een deel van haar modellenwerk te bewonderen. Daarnaast deelt ze vooral privéfoto´s met vrienden en met regelmaat wat romantische foto´s met Verratti.