Spelersvrouw.nl

Dit wist je nog niet over Sem Smit, vriendin Steven Bergwijn

Dit wist je nog niet over Sem Smit, vriendin Steven Bergwijn

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 5 juli 2023

Sem Smit is de nieuwe vriendin van Ajacied Steven Bergwijn. De blondine ziet er fantastisch uit en is erg actief op Instagram. Sem, heeft samen met voetballer Steven Bergwijn een zoon genaamd Adyen.

Toen ze in 2021 een relatie kregen, voetbalde Steven nog bij Spurs, ze woonden toen in Londen. Momenteel wonen Sem en Steven in Amsterdam.

Sem Smit is de vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram

Inhoudsopgave

Sem Smit is de vriendin van Steven Bergwijn

Sem en Steven zijn samen sinds 2021. Voordat ze definitief samen waren, was Sem Smit al zwanger van de voetballer van Ajax.

Hij was namelijk vreemd gegegaan op zijn toenmalige vriendin Chloé Jay, waarmee hij jaren samen was en ook een zoontje heeft. Sem Smit, vindt het heerlijk om op de tribune te zitten. Tijdens het WK2022 in Qatar is ze elke wedstrijd gespot op de tribune.

Samen met haar zoon werd ze gespot samen met Nadine Bamberger, Laura Benschop en Mikky Kiemeney

Ze hebben samen een zoon

Het was voor Steven wel even schrikken toen hij hoorde vader te worden van twee kinderen bij twee verschillende vrouwen. Zijn voormalige vriendin Chloé Jay was zwanger, ook Sem Smit was zwanger van de voetballer.

Chloé Jay, was erg blij toen ze er achter kwam dat ze zwanger was. Dat veranderde al snel toen Bergwijn vertelde nog een vrouw bezwangerd te hebben. Sindsdien zijn Steven en Chloé uit elkaar. Sem Smit, is vrijwel direct bij hem ingetrokken toen hij nog in Londen.

Uiteindelijk is in 2020 hun zoontje Adyen geboren. Adyen, lijkt nu al een groot voetbalfan. Samen met zijn moeder bezoekt hij alle wedstrijden van zijn vader.

Twee vrouwen tegelijk zwanger (1)

Bergwijn maakte twee vrouwen tegelijk zwanger

Voor beide vrouwen was het wel even schrikken toen ze beiden zwanger bleken te zijn van Steven Bergwijn. Gelukkig, ziet Bergwijn ook de zoon die hij met zijn ex heeft . Bergwijn, lijkt weinig respect te hebben voor vrouwen.

Tijdens de zwangerschap van zijn twee vrouwen, ging hij volgens verschillende juice channels meerdere keren vreemd. Wat dat betreft is hij hetzelfde als Neymar. Hij ging vreemd op zijn zwangere verloofde, inmiddels zijn ze weer samen.

Delisha Malen en Sem Smit

Haar vriendin Delisha Malen

Delisha Malen, is één van de beste vriendinnen van Sem Smit. Delisha Malen,  is de vrouw van Donyell Malen, Delisha is momenteel zwanger. Sem, lijkt met haar de ingewikkelde situaties besproken te hebben met Chloé Jay.

Ze heeft slecht contact met Chloé Jay

Dat Sem Smit en Chloé Jay niet met elkaar door één deur kunnen, is inmiddels wel duidelijk. En we snappen beide vrouwen hartstikke goed.

Het is geen fijn gevoel wanneer je vriend een andere vrouw zwanger maakt, terwijl jij zwanger van hem bent.

Het lijkt erop dat Chloé Jay en Steven Bergwijn een co-ouderschap hebben. Alleen is Chloé niet welkom in het huis van Steven en Smit. Hun kind wordt dus voor de deur afgezet.

Sem Smit ziet er fantastisch uit

Haar heerlijke lijf

Dat Sem Smit een heerlijk lijf heeft, laat ze volop zien op haar Instagram. Ze is vaak in de sportschool te vinden, en dat zien we maar al te goed. Omdat ze in het dagelijks leven zorgt voor hun kind, werkt Sem Smit niet. Ze heeft dus meer dan genoeg tijd om naar de sportschool te gaan.

Sem Smit en Steven Bergwijn wonen in Amsterdam

Sem Smit en Steven Bergwijn wonen in een bescheiden appartement in Amsterdam dat ze kochten voor 945.000 euro. Het andere appartement dat Steven bezit in Amsterdam, wordt momenteel verhuurd. De voetballer van Ajax kocht ondanks een kavel in Almere. Hier laat hij samen met zijn vriendin een villa op bouwen.

Instagram

Inmiddels is de nieuwe vriendin van Steven Bergwijn geen onbekende meer op Instagram. Ze heeft inmiddels 29.000 volgers. Met haar volgers deelt Sem Smit foto’s met haar partner Steven Bergwijn. Wie zien foto’s op een tribune, maar ook vakantiefoto’s. Sem, lijkt volop te genieten van de belangstelling. Ook hun zoontje Adyen is veel te zien.