Spelersvrouw.nl

Francesca Fantuzzi is de vriendin van Domenico Berardi

Francesca Fantuzzi is de vriendin van Domenico Berardi. Het stel is al jaren samen. Zij is een bekend model en ze komt veel op tv. Domenico Berardi geboren op 1 augustus 1994 is een Italiaanse voetballer die op het veld de rol van vleugelaanvaller bekleed.

Vanaf 2011 wist hij vanuit de jeugd van US Sassuolo door te breken en debuteerde hij in 2018 voor de nationale ploeg van zijn land. Domenico Berardi is al jaren samen met Francesca Fantuzzi waarmee hij ook is getrouwd. Ze zijn trotse ouders van een zoon en wonen in het prachtige Sassuolo. 

Inhoudsopgave

De carrière van Domenico Berardi

Domenico Berardi maakte op 27 augustus 2012 vanuit de jeugd zijn debuut in het eerste elftal van US Sassuolo. Hij begon deze wedstrijd als basisspeler en moest na ongeveer driekwart wedstrijd bij een stand die uiteindelijk ook de eindstand bleek, het veld verlaten.

Zijn eerste doelpunt liet vervolgens ook niet lang op zich wachten. Domenico Berardi wist al in zijn tweede wedstrijd voor zijn club het net te vinden, in de thuiswedstrijd tegen Crotone. In de periode daarna wist Domenico Berardi regelmatig het net te vinden. Zo ook was hij matchwinner in de wedstrijd op 10 november tegen Juve Stabia.

Zijn absolute hoogtepunt beleefde Domenico Berardi in de met 4-3 gewonnen wedstrijd tegen AC Milan, waar hij alle 4 de doelpunten voor zijn rekening nam en zo dus ook een loepzuivere hattrick wist te scoren. In het Italiaanse elftal speelt hij samen met Leonardo Spinazzola

Domenico Berardi en Juventus

US Sassuolo was tot 25 juni 2015 niet de volledige eigenaar van Domenico Berardi. De andere helft van de transferrechten waren namelijk in handen van Juventus. Juventus verkocht op 25 juni 2015 het andere deel van de rechten ter waarde van 10 miljoen euro aan US Sassuolo en bedong ook direct een optie tot koop voor een maximaal bedrag van 18 miljoen euro. Deze optie is overigens tot op de dag van vandaag (2022) niet gelicht. Domenico Berardi heeft inmiddels in de seizoenen die hij voor US Sassuolo speelt zo’n 250 wedstrijden gespeeld waarin hij 80 keer het net wist te vinden. 

Domenico Berardi interlandcarrière

Domenico Berardi interlandcarrière

Hoewel Domenico Berardi het net voor zijn club regelmatig weet te vinden, maakte hij pas in 2018 zijn debuut in het Italiaanse elftal in de met 3-1 verloren wedstrijd tegen Frankrijk. Inmiddels heeft Berardi zo’n 15 officiële wedstrijden gespeeld waarin hij het net 5 keer wist te vinden.

De vriendin van Domenico Berardi

De vriendin van Domenico Berardi

Francesca Fantuzzi is met haar 25.000 volgers op Instagram een absolute hit te noemen. Ze is geboren op 29 december van het jaar 1994 en geboren en getogen in Sassuolo. Ze is niet alleen bekend als de partner van Berardi, maar ook televisie presentatrice en model. Francesca Fantuzzi en Berardi zagen elkaar in 2014 voor het eerst. Dit was ook de periode waarin ze fanatiek begonnen te daten. Inmiddels zijn de twee nog altijd samen en bezegelden ze dit zelfs met een prachtige bruiloft gevolgd door de komst van een zoon. In december 2020 werden ze namelijk trotse ouders. De twee wonen al hun hele leven in Sassuolo en zijn ook niet van plan om deze prachtige en bovendien geboortestad van beide op korte termijn te verlaten.