Spelersvrouw.nl

Lozernzo Pellegrini liefdesleven

Lozernzo Pellegrini liefdesleven

Lorenzo Pellegrini is een Italiaanse international die is geboren op 19 juni 1996. Met zijn bijna 2 meter, 190 is deze middenvelder een gevaar voor iedere verdediger. Hij speelt inmiddels al geruime tijd voor AS Roma dat hem in 2017 overnam van US Sassuolo. Zijn debuut in de nationale ploeg van Italië volgde niet veel later. Met rugnummer 7 die hij draagt bij zijn club AS Roma, is hij met stip één van de belangrijke spelers bij zijn club.

Inhoudsopgave

De carrière van Lorenzo Pellegrini

Lorenzo Pellegrini begon zijn carrière in de jeugd van AS Roma, waar hij op 22 maart 2015 zijn langverwachte opwachting mocht maken in het eerste elftal. Het elftal toen onder leiding van Rudi Garcia liet Lorenzo Pellegrini in de 67e minuut invallen in de wedstrijd die met 1-0 werd gewonnen uit bij AC Cesena.

In juli van dat jaar vertrok Lorenzo Pellegrini met maar één wedstrijd te hebben gespeeld in het shirt van AS Roma naar US Sassuolo. Bij deze club speelde hij van 2015 – 2017 47 wedstrijden, waarin hij 9 keer doel trof. In 2017 werd Lorenzo Pellegrini door AS Roma weer teruggekocht, voor een gelimiteerde transfersom van 10.000.000 euro welke was opgenomen bij de verkoop aan US Sassuolo. 

De terugkeer naar AS Roma

Nadat hij in 2015 maar één wedstrijd speelde voor AS Roma, werd hij door zijn oude club in 2017 door een afgesproken terugkoopclausule voor een bedrag van 10.000.000 euro teruggehaald.

Het bijzonder is dat niet alleen Lorenzo Pellegrini de overstap maakte van US Sassuolo naar AS Roma, maar ook trainer ‘Di Francesco’ enkele weken daarvoor tekende bij de club uit Rome. Dit zorgde ervoor dat Lorenzo Pellegrini kon blijven spelen en trainen onder dezelfde trainer als dat hij daarvoor gewend was. Hij speelt nu samen met Paulo Dybala, Georginio Wijnaldum en Stephan El Shaarawy.

Interlandcarriére Lorenzo Pellegrini

Lorenzo Pellegrini speelde achtereenvolgens voor de jeugdelftallen van zijn land. In 2017 kreeg hij dan eindelijk de kans op zijn debuut te maken voor het eerste elftal. Op 31 mei 2017 was het dan eindelijk zover. Hij mocht van Giampiero Ventura in de tweede helft in de met 8-0 gewonnen wedstrijd tegen San Mario invallen.

Zijn eerste doelpunt liet echter nog even op zich wachten. Pas op 5 september 2019 maakt hij het eerste doelpunt in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Armenië. Door zijn goede prestaties later dat jaar werd hij ook toegevoegd aan de definitieve selectie van het EK 2020, wat gespeeld werd door omstandigheden in 2021.

Helaas heeft Lorenzo Pellegrini geen wedstrijd kunnen spelen, omdat hij geblesseerd raakte voor aanvang van het toernooi, wat later ook nog gewonnen werd door de Italianen. 

De vriendin van Pellegrini

Tegenwoordig gaat Pellegrini door het leven als vrijgezel. Wel was Pellegrini eerder getrouwd met de bloedmooie Italiaanse Veronica Martinelli, waar hij ook een dochtertje mee heeft. Aan aandacht heeft de Italiaan absoluut geen gebrek, maar of de ware er tussen zit en of hij nog steeds vrijgezel is dat weten we helaas niet. Bekijk de Instagram van Veronica Martinelli, de ex-vriendin van Lorezn