Spelersvrouw.nl

Antonella Cavalieri, de ondeugende vriendin van Paulo Dybala

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 21 juni 2018

Preuts is ze zeker niet, de prachtige vriendin van Paulo Dybala. Antonella Cavalieri is haar naam.
De Argentijnse brunette plaatste in de zomer van 2016 een glunderende ‘after sex-selfie’, waar op te zien is dat haar spits uitgeteld ligt te slapen nadat hun liefdesspel is volbracht. Maar er is meer: Argentijnse zou een flirt zijn geweest van zeker drie spelers van Boca uit Buenos Aires. Zelf ontkennen alle betrokkenen.

Dybala is de revelatie in de Serie A. Paulo Bruno Exequiel Dybala, zoals de spits voluit heet, komt uit Laguna Larga. Hij is linksbenig en buitengewoon trefzeker. De Argentijnse spits scoort het ene doelpunt na het andere. In zijn vaderland deed hij dat reeds voor Cordoba, eenmaal in Italië herhaalde hij dat voor Palermo, waar hij werd aangekondigd als de nieuwe Sergio Aguero. Sinds 2015 speelt hij voor Juventus, waar hij ook weer zijn doelpunten maakt.

Paulo Dybala heeft een relatie met Antonella Cavalieri

En de mooie Antonella Cavalieri? Zij is part-time model van beroep en is al enige tijd met de aanvaller samen. Ze is dan ook erg druk met het plaatsen van selfie’s op haar Instagram-account. Nu ze heeft ze daar ook alle recht toe, gezien haar prachtige figuur. De tortelduifjes zouden zich zelfs al verloofd hebben.
Van Dybala wordt het nodige verwacht. Niet zo gek ook, aangezien hij Juventus’ duurste aankoop ooit was voor zo’n veertig miljoen euro. In Turijn tekende hij een vijfjarig contract, wat hem ruim twee miljoen euro per jaar oplevert. Het lijkt echter een kwestie van tijd voor hij ofwel flinke contractverbetering krijgt, ofwel een grote club hem oppikt en hem een megacontract voorschotelt. Hij maakte immers ook al zijn debuut voor de nationale ploeg van Argentinië.

Tot dat zover is hoeft Paulo Dybala niet te treuren, want thuiskomen en elke nacht slapen naast een schoonheid als de rondborstige Antonella Cavalieri is magnifiek. Bekijk hieronder enkele foto’s van deze Argentijnse schoonheid.