Spelersvrouw.nl

Mirella Pereira, de vriendin van Georginio Wijnaldum

Mirella Pereira vriendin Georginio Wijnaldum

Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum. Hoelang Georginio en Mirella samen zijn, is niet helemaal duidelijk. Lange tijd had de profvoetballer een relatie met Virginia Braaf met wie hij twee kinderen kreeg. Die liefde ging uiteindelijk echter voorbij en nu is Wijnaldum dolgelukkig met Mirella Pereira.

Inhoudsopgave

Mirella Pereira vriendin Georginio Wijnaldum

Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum. Deze voetbalvrouw laat op haar social media kanalen niet echt los waar ze zich in het dagelijks leven mee bezighoudt, maar plaatst wel regelmatig kiekjes waarop ze samen te zien is met haar geliefde.

Ook plaatste Mirella regelmatig foto’s van haar zwangere buik toen ze in verwachting was van haar eerste kindje. Op 24 augustus beviel ze van haar eerste kindje met Georginio. Het jongetje kreeg de naam Jacián Emile Wijnaldum en heeft al twee zussen. Georginio Wijnaldum kreeg met zijn ex Virginia namelijk twee meisjes.

Georginio Wijnaldum carrière

Mirella Pereira steunt Georginio Wijnaldum waar ze maar kan en dat is maar goed ook. Gini heeft er tenslotte al wat verhuizingen opzitten. Alhoewel hij zijn carrière in Nederland begon in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en vervolgens bij Feyenoord terechtkwam, vertrok hij in 2011 naar PSV. Daar groeide hij uit tot een steunpilaar en dat leverde hem vier jaar later een transfer naar Newcastle United op. Na een jaar bij die club, vertrok hij al naar Liverpool. Nadat hij 179 wedstrijden speelde voor de Engelsen besloot hij te vertrekken naar Paris Saint Germain. Hier heeft hij één seizoen meegedraaid. Afgelopen jaar besloot de Rotterdammer om te vertrekken naar AS Roma.

Ook voor het Nederlandse elftal is Wijnaldum de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke pion. Hij maakte in 2011 zijn debuut en heeft sindsdien al meer dan vijftig interlands achter zijn naam staan.

Mirella Pereira is te volgen via Instagram.

 

Een bericht gedeeld door JEW💙 (@mpereira.22) op