Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Shanice van de Sanden

Dit is de vriendin van Shanice van de Sanden

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 14 maart 2020

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Shanice van de Sanden heeft een vriendin. Op 13 maart 2020 maakte de sterspeelster van het vrouwenelftal van Nederland bekend dat ze haar hart heeft verloren aan een nieuwe geliefde.

Inhoudsopgave

Vriendin Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden maakte de relatie bekend door een zoete foto op haar Instagram te delen. Ze schrijft er bij: “Meer dan gek op jou.” Onder meer Fatima Moreira de Melo, Kim Feenstra en Claudia de Breij reageren dolenthousiast op het kiekje.

De naam van haar vriendin is niet bekend, maar we zien wel dat het om een beeldschone, licht getinte jongedame gaat. Aangezien de foto in Nederland is gemaakt, lijkt de kans groot dat de vriendin van Shanice van de Sanden ook Nederlands is.

© Instagram

Shanice van de Sanden voetbalster Liverpool

Op 29 augustus 2019 tekende Shanice van de Sanden, vlak na het succesvolle EK met de Oranje Leeuwinnen, een driejarig contract bij Olympique Lyon.

Ze vertelde daarover destijds aan het blad Vriendin: “Een droomtransfer, want deze club is namelijk dé club in het vrouwenvoetbal. De afgelopen twee jaar wonnen ze de Champions League voor vrouwen. Ook dit is weer een enorme mijlpaal.”

In september 2022 Shanice voor het Duitse Wolfsburg. Na 2 jaar was het mooi geweest en verkaste ze naar Liverpool Fc. Ze heeft het in Duitsland wel mooi afgesloten door de titel te winnen met haar team.

Shanice van de Sanden in Oranje Leeuwinnen

“Als twaalfjarig meisje meldde ik me met zwarte plastic kicksen bij de plaatselijke voetbalclub. Voetbal gaf me in mijn jeugd dromen. Maar dat ik ooit bij de beste voetbalclub zou spelen, van voetbal zou kunnen leven, dát had ik nooit durven dromen.”

En ook op het gebied van de liefde kwam een droom van Shanice van de Sanden uit, want ze heeft nu dus een lieve en knappe vriendin aan haar zijde. De Utrechtse leeft ongetwijfeld op een roze wolk!