Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden heeft een vriendin. Op 13 maart 2020 maakte de sterspeelster van het vrouwenelftal van Nederland bekend dat ze haar hart heeft verloren aan een nieuwe geliefde.

Vriendin Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden maakte de relatie bekend door een zoete foto op haar Instagram te delen. Ze schrijft er bij: “Meer dan gek op jou.” Onder meer Fatima Moreira de Melo, Kim Feenstra en Claudia de Breij reageren dolenthousiast op het kiekje.

De naam van haar vriendin is niet bekend, maar we zien wel dat het om een beeldschone, licht getinte jongedame gaat. Aangezien de foto in Nederland is gemaakt, lijkt de kans groot dat de vriendin van Shanice van de Sanden ook Nederlands is.

Shanice van de Sanden voetbalster Olympique Lyon

Op 29 augustus 2019 tekende Shanice van de Sanden, vlak na het succesvolle EK met de Oranje Leeuwinnen, een driejarig contract bij Olympique Lyon.

Ze vertelde daarover destijds aan het blad Vriendin: “Een droomtransfer, want deze club is namelijk dé club in het vrouwenvoetbal. De afgelopen twee jaar wonnen ze de Champions League voor vrouwen. Ook dit is weer een enorme mijlpaal.”

Shanice van de Sanden in Oranje Leeuwinnen

“Als twaalfjarig meisje meldde ik me met zwarte plastic kicksen bij de plaatselijke voetbalclub. Voetbal gaf me in mijn jeugd dromen. Maar dat ik ooit bij de beste voetbalclub zou spelen, van voetbal zou kunnen leven, dát had ik nooit durven dromen.”

En ook op het gebied van de liefde kwam een droom van Shanice van de Sanden uit, want ze heeft nu dus een lieve en knappe vriendin aan haar zijde. De Utrechtse leeft ongetwijfeld op een roze wolk!

Dit bericht bekijken op Instagram

Meer dan gek op jou. ♥️

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

Dit bericht bekijken op Instagram

NEW HOME. FIRST MIRROR SELFIE. 🤎

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

View this post on Instagram

COLD AS ICE. ❄️

A post shared by Shanice Van De Sanden (@svandesanden) on