Spelersvrouw.nl

Lucy Dixon is de vriendin van Max Clark

Lucy Dixon vriendin Max Clark

Lucy Dixon is de vriendin van Max Clark. De twee deelden zeker in 2015 veel foto’s waarop ze samen te zien zijn, maar de laatste tijd gebeurt dat niet echt meer. Het is dan ook enigszins de vraag of de twee nog wel samen zijn, maar het kan ook alles te maken hebben met het feit dat Clark inmiddels is vertrokken naar Nederland.

Lucy Dixon vriendin Max Clark

Lucy Dixon is de vriendin van Max Clark. Wat zij in het dagelijks leven allemaal doet, is niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat ze zeker in 2015 erg vaak gespot werd met de voetballer. Clark deelde op zijn social media ook een aantal foto’s met Dixon waarin hij haar liefkozend ‘zijn meisje’ noemde.

Ze gingen samen naar racewedstrijden, brachten een bezoekje aan Parijs en gingen samen naar Portugal. Of de twee vandaag de dag nog samen zijn, is echter niet helemaal bekend. Clark heeft de laatste jaren natuurlijk aardig wat verhuizingen doorgemaakt. De Engelsman stond tussen 2014 en 2018 onder contract bij Hull City, maar werd ook uitgeleend aan Cambridge. Sinds de zomer van 2018 draagt hij het shirt van Vitesse.

Lucy Dixon is te volgen via Instagram.