Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Manchester City

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Manchester City

In de afgelopen 10 jaar heeft voetbalclub Manchester City flinke stappen gezet. Sinds dat de club in handen is van een groep rijke investeerders uit Abu Dhabi, beschikken ze over meer transferbudget.

Er kunnen dus topspelers naar Manchester gehaald worden. De afgelopen jaren werd de club meermaals kampioen.

De voetballers van de Engelse club staat continu in de spotlights. Ben je benieuwd wie de spelersvrouwen zijn achter de voetballers van Manchester City? Lees dan dit bericht!

Erling Haaland gaat als vrijgezel door het leven
© Instagram

Inhoudsopgave

Erling Haaland gaat als vrijgezel door het leven

Manchester City-sterspeler Erling Haaland lijkt nog vrijgezel te zijn. In het openbaar is hij nog niet gezien met een vrouw. De fans van de voetbalclub wilde dat hij een relatie nam met de dochter van de trainer. Maria Guardiola, is de dochter van Pep Guardiola. In ons eerder geschreven artikel speculeren we over Erling Haaland en Maria Guardiola

Maria Emilia Ferrero is de vriendin van Julian Alvarez
© Instagram

Maria Emilia Ferrero is de vriendin van Julian Alvarez

Julian Alvarez, is de tweede spits achter superster Erling Haaland. Samen met Argentinië won hij in 2022 het WK. Het stel kreeg op jonge leeftijd uit elkaar, maar kreeg later weer een relatie. De 22-jarige vriendin van Julian Alvarez is een ware hit op Instagram. Julian en Maria Emilia komen beide uit Argentinië. 

Michèle Lacroix is de vriendin van Kevin De Bruyne
© Instagram

Michèle Lacroix is de vriendin van Kevin De Bruyne

Kevin de Bruyne is al jaren samen met zijn snoepje Michèle Lacroix, het stel is inmiddels zelfs al getrouwd. De prachtige vrouw van De Bruyne zit vaak op de tribune bij Manchester City. Het stel heeft momenteel twee kinderen en zijn dolgelukkig met elkaar. Op dit moment is Kevin de Bruyne één van de belangrijkste spelers van de Engelse topclub.

Rebecca Cooke vriendin van Phil Foden

Phil Foden, is één van de voetballers van de Engelse club die de afgelopen seizoenen flinke stappen heeft gezegd. Foden, was al jaren het grootste talent van de club, echter kwam het er jaren niet uit. De afgelopen twee seizoenen speelde hij de sterren van de hemel. Rebecca Cooke is de nuchtere vriendin van Phil Foden.

De pas 22-jarige jongedame heeft nu al een kind met de voetballer van Manchester. Rebacca en Phil wonen in het prachtige Manchester.

Sasha Attwood is de bloedmooie vriendin van Jack Grealish
© Instagram

Sasha Attwood is de bloedmooie vriendin van Jack Grealish

Jack Grealish, is de  duurste speler die ooit gekocht is door Manchester City. Hij werd op 5 augustus 2021 overgenomen van Aston Villa. De Engelse voetbalclub betaalde 117,50 miljoen euro. Het stel heeft sinds 2016 een relatie. Omdat de vriendin van Jack Grealish er prachtige uit ziet, werkt ze als model. Dat snappen wij wel! Sasha Attwood, is onze favoriete spelersvrouw van Manchester City.

Rita Johal vriendin van Riyad Mahrez

Rita Johal is de mooie vriendin van Riyad Mahrez.  Het stel is al jaren samen. Ondanks dat Riyad Mahrez continu in de spotlights staat, houdt Rita Johal er helemaal niet van, zijn blijft het liefst buiten de spotlights. Ze is niet actief op social media. Ook zien we haar zelden op de  tribune van Manchester City.

Ines Degener Tomaz vriendin van Bernardo Silva
© Instagram

Ines Degener Tomaz vriendin van Bernardo Silva

Inges Degener Tomaz is de Portugese vriendin van Manchester City-speler Bernardo Silva. Ze zijn beide geboren in de hoofdstad van Portugal, Lissabon. De knappe vriendin van Bernardo Silva werkt als model. Dat mag ook wel met zo’n uiterlijk!

Asheilgh Behan is de vriendin van Kalvin Phillips

Kalvin Phillips, komt de afgelopen tijd negatief in het nieuws. Hij heeft namelijk overgewicht, vandaar dat hij niet mee mag spelen bij zijn huidige club. Asheilgh Behan, is de vriendin van Kalvin Phillips.

Foto’s © Instagram