Spelersvrouw.nl

Kim Stekelenburg de vrouw van Maarten Stekelenburg

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 juni 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Kim Stekelenburg is de vrouw van Maarten Stekelenburg, een Nederlandse doelman die op 22 juni 2020 terugkeerde bij zijn oude liefde Ajax. Daarvoor keepte hij onder meer bij Fulham en Everton, in Engeland.

Inhoudsopgave

Kim Stekelenburg vrouw Maarten Stekelenburg

Kim Stekelenburg is al erg lang de vrouw van Maarten Stekelenburg. Eind januari 2010 werd de liefde op de mooist denkbare wijze bekroond: met de geboorte van hun eerste kindje. Zoontje Sem zag voor het eerst het levenslicht. Later volgden ook nog twee broertjes voor Sem: Naud en Mees.

Iets meer dan een jaar later verscheen Kim Kallenbach, zoals haar eigenlijke achternaam luidt, op de cover van de Fabulous Football Magazine (FFM), een tijdschrift over voetbalvrouwen.

Maarten Stekelenburg en Kim hebben drie kinderen

Maarten Stekelenburg is in 1982 geboren in Haarlem. In 2001 mocht hij voor het eerst aansluiten bij de hoofdmacht van zijn jeugdliefde Ajax, en tien jaar later – na volledig te zijn doorgebroken in de Arena – transfereerde hij naar AS Roma. Via AS Monaco, Fulham en Southampton belandde ‘De Steek’ in 2016 bij Everton.

Op Goodison Park werd Stekelenburg nooit voor langere tijd de eerste doelman, en dus koos hij in juni 2020 voor een terugkeer bij Ajax. Hij tekende voor één seizoen en reageerde op de clubwebsite: “Uiteraard ben ik heel erg blij dat ik kan terugkeren bij Ajax, de club waar het voor mij allemaal begonnen is. Als gezin wilden wij sowieso dit jaar terug naar Nederland en ik hoopte daarbij eigenlijk maar op één club.”

“Na goede gesprekken met Marc Overmars en Erik ten Hag was het voor mij daarom snel duidelijk. Ik heb er veel zin in en kijk er dan ook erg naar uit.” Ongetwijfeld zal zijn vrouw Kim Stekelenburg ook erg blij zijn met een terugkeer naar Amsterdam. Samen met hun zoontjes Sem, Naud en Mees, natuurlijk!