Spelersvrouw.nl

Kayleigh van de Ketterij vriendin van Wessel Dammers

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 juni 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Kayleigh van de Ketterij is de vriendin van Wessel Dammers, een Nederlandse voetballer die in 2020 overstapte van Fortuna Sittard naar FC Groningen. Eerder kwam hij ook al uit voor Feyenoord en SC Cambuur. Momenteel speelt Dammers voor Willem 2.

Inhoudsopgave

Kayleigh van de Ketterij vriendin Wessel Dammers

Kayleigh van de Ketterij komt uit Nieuwerkerk aan de IJssel, maar woont tegenwoordig in Groningen. Ze zal ongetwijfeld dan ook erg blij zijn met de transfer van haar vriend Wessel Dammers naar FC Groningen. De twee zijn al sinds 8 mei 2011 samen.

Kayleigh volgde de opleiding facilitair leidinggevende op het Zadkine in Rotterdam. Ze behaalde in 2018 haar diploma en is sindsdien werkzaam geweest als receptioniste bij de gemeente Sittard in Limburg, maar door de verhuizing naar Groningen is dat niet langer werkbaar meer.

© Instagram

Wessel Dammers speelde voor FC Groningen

Op 25-jarige leeftijd tekende Wessel Dammers in 2020 bij FC Groningen. “Ik ben heel blij en trots dat ik deze kans krijg bij FC Groningen en wil me daar verder ontwikkelen”, zei hij destijds bij zijn perspresentatie. De directeur van het managementbureau van Dammers zei verder: “FC Groningen vormt voor hem de perfecte volgende stap. Ze waren heel overtuigend in de gesprekken en de presentatie aan Wessel was uitstekend.”

Wessel Dammers speelde ook bij Feyenoord, SC Cambuur en Fortuna Sittard

In 2014 sloot Wessel Dammers voor het eerst aan bij de hoofdmacht van Feyenoord, waar hij de gehele jeugdopleiding had doorlopen. Al snel verhuurden de Rotterdammers hem aan SC Cambuur, en na een goede periode in Leeuwarden pikte Fortuna Sittard hem op.

In Limburg raakte hij zwaar geblesseerd, maar knokte de verdediger zich – mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van zijn vriendin Kayleigh van de Ketterij – terug in de basis. Met als beloning een fraaie transfer naar Groningen, waar ze nu happy samen wonen.