Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Emil Hansson

Emil Hansson heeft een vriendin, Lizzy Klappe is de naam. De Noorse voetballer van Heracles Almelo lijkt er alles aan te doen om haar naam uit de pers te houden, maar plaatste wel welgeteld één kiekje met de blondine samen op zijn Instagram.

Inhoudsopgave

De vriendin van Emil Hansson

In 2016 vertelde Emil Hansson op de website van Feyenoord dat zijn toenmalige vriendin, genaamd Mina, nog in Noorwegen woonde. Wel kwam ze bijna iedere maand naar Nederland overgevlogen om hem te zien. Of de dame waarmee hij hedendaags samen is nog steeds deze mysterieuze Mina is, is niet bekend.

Inmiddels lijkt deze relatie ten einde want Emil gaat nu samen met de knappe Lizzy Klappe.

© Instagram

Emil Hansson speelde bij Feyenoord

In 2017 pikte Feyenoord Emil Hansson op bij SK Brann, een grootmacht uit zijn geboorteland Noorwegen waar hij twee jaar lang in de hoofdmacht had gespeeld. In Rotterdam wist hij, ondanks een etiket van groot talent, nooit echt door te breken.

Het seizoen 2018/2019 werd Hansson verhuurd aan RKC. In Waalwijk deed hij het prima, en met een permanente transfer naar Hannover 96 uit Duitsland volgde een mooie beloning. Verhuizen geblazen dus voor Hansson en zijn vriendin.

Emil Hansson oud-voetballer Fortuna Sittard

In Duitsland ging het echter niet helemaal naar wens, en dus tekende de technicus in 2020 voor vier jaar bij Fortuna Sittard. Derhalve keerde hij en zijn vriendin terug naar Nederland. “Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad in Nederland en ik ben Fortuna Sittard dankbaar dat ik de kans krijg om terug te keren in de Eredivisie”, zei hij destijds bij zijn presentatie in Limburg.

“Het is een club met mooie ambities. Daar wil ik graag onderdeel van uitmaken. In deze fase van mijn carrière moet ik mezelf blijven ontwikkelen en die kans krijg ik bij Fortuna Sittard. Ik geloof erin dat hard werken wordt beloond, dus ik kan niet wachten om te beginnen.”

En ook technisch manager Sjors Ultee van de Eredivisie-club was in zijn nopjes: “Dit is een geweldige transfer voor Fortuna Sittard. We zijn er van overtuigd dat zijn komst veel kwaliteit toevoegt aan de selectie. Als je zo’n speler dan voor vier jaar kan vastleggen is dat een krachtig signaal vanuit de club, ook naar de buitenwereld toe.” Hopelijk zullen Emil Hansson en zijn vriendin het snel naar hun zin hebben in Limburg!