Spelersvrouw.nl

Wie zijn nu de vrouwen achter onze Rode Duivels?

Rode Duivels

Ben jij ook zo benieuwd naar de sterke vrouwen die achter onze Rode Duivels staan? We stellen hier de tien bekendste spelersvrouwen aan je voor. Kan jij ze zonder te spieken allemaal bij naam benoemen?

Inhoudsopgave

Dries Mertens en Kat Kerkhofs

Kat, oorspronkelijk Katrin, is behoorlijk populair en komt vaak op televisie, zoals in de programma’s ‘De slimste mens ter wereld’ en ‘Control Pedro’. Ook voor Studio Brussel heeft ze gewerkt, meer bepaald tijdens het WK van 2014.
Dries en Kat zijn sinds 2004 een koppel. In 2015 zijn ze in het huwelijksbootje gestapt en zeven jaar later is hun liefde bekroond met een zoontje.

Kevin De bruyne en Michèle Lacroix

Sinds ze in 2017 stiekem in Italië getrouwd zijn, is het liefdesgeluk alleen maar groter geworden met de geboorte van hun twee zoontjes. Michèle Lacroix is dankzij een simpel twitterberichtje in het leven van de succesvolle middenvelder gekomen en nu is deze 27-jarige hostesse er niet meer uit weg te denken.

Jan Vertonghen en Sophie de Vries

Toen hij zeventien was, startte Vertonghen de jeugdopleiding van Ajax in Amsterdam en leerde hier Sophie kennen. Na het middelbaar heeft ze haar droom om regisseur te worden op de Hogeschool voor de Kunsten mogelijk gemaakt. Hierna is ze het theater in gegaan.

In 2014 heeft de verdediger zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en intussen hebben ze die liefde bezegeld met drie kindjes. Sophie is eveneens een fervent gezondheidsliefhebster en liet al vallen hoe gek ze is van allerhande theesoorten – ze zou ook dagelijks een kopje brandnetelthee drinken.

Eden Hazard en Natacha van Honacker

Hoewel Eden wat jonger was, namelijk 14, is hij net een jaartje korter samen met Natacha. Zijn cameraschuwe ex-klasgenote staat bekend als geharde fan van Eden en supportert hem dan ook zoveel ze kan. Wat weinigen weten, is dat ze op school zelf voetbalde. Ook hield ze van schaken en badminton.

Thomas Vermaelen en Polly Parsons

Thomas leerde haar kennen op een feestje van Robin van Persie, gedurende zijn tijd bij Arsenal. Voor ze Vermaelen leerde kennen, had ze een korte relatie met Thomas Needham en was ze voorafgaand verloofd met Sid Owen, een Britse acteur. Parsons is naast haar carrière als televisiepresentatrice ook een succesvol model. Ze hebben samen twee zoontjes.

Toby Alderweireld en Shani van Mieghem

Shani leerde Toby kennen toen ze voor schoonheidsspecialiste studeerde. Ze werkte destijds in het kapsalon van haar moeder. Dankzij een gemeenschappelijke vriend leerden ze elkaar kennen maar aanvankelijk wist ze niet dat hij voetballer was.

Via haar nonkel, waarbij de naam wel een belletje deed rinkelen, kwam ze het uiteindelijk te weten. Vandaag de dag spendeert Shani terug meer tijd in Antwerpen en kan je ze zelfs tegen het lijf lopen in de Antwerpse Winkelstraten nu Toby bij RAFC is gaan voetballen.

Axel Witsel en Rafaella Szabo

Na een woelige start is het toch goedgekomen tussen Axel Witsel en de Roemeense Rafaella. Ze heeft hem namelijk vergeven na een affaire met Analicia Chaves, uit Portugal. In 2015 trouwden ze en intussen hebben ze drie kinderen.

Thomas Meunier en Deborah Panzokou

Deborah Panzokou is een professioneel model, opgegroeid in Parijs. Daarna woonde ze als tiener in het Franstalige deel van België. Naast België vindt ze haar roots nog in Congo en Sicillië. Lang heeft ze een blog over Parijs en haar schoonheid geschreven en heeft nu drie kindjes met Meunier.

Thorgan Hazard en Marie Kindermans

Marie Kindermans is de dochter van een ex-jeugdtrainer bij Anderlecht, Johan Kindermans. Ze leerde hem op de camping kennen en is intussen bijna anderhalf decennium aan zijn zijde te vinden. Ze hebben een dochtertje en trouwden in 2016.

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig

Ze vormen een koppel sinds de zomer van 2021. Mishel is een Israëlisch model en leerde Thibaut kennen via Instagram. In Madrid ontmoetten ze voor het eerst en dit was het begin van hun liefdeshistorie. Overigens is ze een groot voetbalfan.