Spelersvrouw.nl

Jesse Koopman is de vriend van Kira Toussaint

Jesse Koopman vriend Kira Toussaint

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 31 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Jesse Koopman is de vriend van Kira Toussaint. Zoals we vaker zien met topsporters, is dat ze verliefd worden op een andere topsporter. Dat is ook gebeurd bij Jesse Koopman en Kira Toussaint. Terwijl zij zich bezighoudt met zwemmen, is Jesse een carrière aan het opbouwen als waterpolo speler.

Inhoudsopgave

Jesse Koopman vriend Kira Toussaint

Jesse Koopman is de vriend van Kira Toussaint. Zowel Jesse als Kira zijn hard aan de weg aan het timmeren wat betreft hun carrière als topsporter. Terwijl Kira er alles aan doet om hoge ogen te gooien als zwemster, heeft Jesse Koopman van waterpolo zijn beroep gemaakt.

Jesse is sinds 2017 het vriendje van Kira Toussaint, maar door hun drukke schema’s blijkt het soms wel moeilijk om elkaar regelmatig te zien. Helemaal nu Jesse voor zijn carrière ook nog eens is vertrokken naar Roemenië waar hij één van de spelers is van CSM Oradea. Toch zijn de twee dolgelukkig met elkaar en prijken er regelmatig foto’s op de social media-profielen van de twee. Daarop zien we dan vooral een zeer verliefd stelletje.

Kira Toussaint zwemster

Kira Toussaint is al op jonge leeftijd begonnen met zwemmen. Ze is de dochter van olympische kampioene Jolanda de Rover en kreeg het zwemmen dan ook met de paplepel ingegoten. Het zal dan ook voor niemand een verrassing zijn geweest dat ook Kira aan de slag ging met zwemmen.

Inmiddels heeft ze met haar 24 jaar al een flinke carrière opgebouwd en was ze onder meer al te zien op de Olympische Spelen. Ongetwijfeld gaan we in de toekomst nog veel meer horen van deze talentvolle zwemster.

Jesse Koopman is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Jesse (@04_jesse) op

Een bericht gedeeld door Jesse (@04_jesse) op