Spelersvrouw.nl

Nancy Roemer de vriendin van Marco Bizot

Nancy Roemer is de vriendin van Marco Bizot. De doelman speelde in het verleden al bij Ajax, FC Groningen en KRC Genk, AZ en is tegenwoordig de doelverdediger van het Franse Stade Brestois. Alhoewel hij al aardig bekend is en zelfs al tot de selectie van het Nederlands elftal hoorde, is hij er tot op heden aardig in geslaagd om zijn vriendin buiten de spotlights te houden.

Inhoudsopgave

Nancy Roemer vriendin Marco Bizot

Nancy Roemer is de vriendin van Marco Bizot. De doelman vertelt nooit zo heel veel over zijn vriendin, maar duidelijk is dat zij al jarenlang aan zijn zijde staat. In 2013 werd zij al eens geïnterviewd door Dagblad van het Noorden. De twee groeiden allebei op in het Noord-Hollandse Hoorn en in 2011 leerden we twee elkaar kennen in Amsterdam. “Ik ben voor een studie richting Amsterdam vertrokken en leerde daar Marco kennen, die keeper was bij Ajax.”

“Vol verbazing kwamen we erachter dat we op dezelfde school hebben gezeten en helemaal niet ver bij elkaar vandaan waren opgegroeid”, gaf ze al aan. Omdat Nancy toentertijd nog veel aan het studeren was met de studie veiligheidskunde in Leeuwarden in de hoop om rechercheur te worden, had ze het net als Marco erg druk. Voor sociale contacten opbouwen was dan ook weinig tijd. “Gelukkig kan ik rustig stellen dat Marco niet alleen mijn partner is, maar ook mijn beste vriend en kunnen we veel bij elkaar kwijt.”

Nancy Roemer en CPRS

Alhoewel het leven van Marco Bizot en Nancy Roemer er perfect uitziet, is het niet altijd makkelijk voor Nancy Roemer. “Ook ons plaatje is natuurlijk niet perfect, bij wie is dat wel? Wat lang niet iedereen weet is dat ik sinds twee jaar CPRS heb in mijn been. Dat staat voor ‘complex regionaal pijnsyndroom’. Het komt er in het kort op neer dat ik continu ontstekingspijn heb in mijn been. De oorzaak ligt in een operatie die twee jaar terug plaatsvond, waarbij zenuwen zijn doorgesneden.”

“Dat gebeurt in principe bij elke operatie, maar bij een op de zoveel mensen groeien de zenuwen niet meer goed aan elkaar. Ik heb pech gehad.” Toch haalt ze er ook het positieve uit. “Misschien had ik anders Marco nooit ontmoet, omdat ik dan ergens een grote carrière in de hotelsector aan het nastreven was.” Vandaag de dag zijn de twee nog altijd dolgelukkig met elkaar en hebben ze er een leuk huisdier bij: Louis de chowchow.