Spelersvrouw.nl

Margaux Bernard vriendin van Maxime Soulas

Margaux Bernard is de vriendin van Maxime Soulas, een Franse voetballer van topclub PSV. De verdediger komt voorlopig vooral uit namens beloftenploeg Jong PSV, maar is met zijn geliefde aan zijn zijde dolgelukkig in Eindhoven.

Inhoudsopgave

Margaux Bernard vriendin Maxime Soulas

Margaux Bernard is net als vriend Maxime Soulas erg succesvol op sportief gebied. Ze zwemt namelijk op tamelijk hoog niveau; zo deed ze mee aan de nationale jeugdkampioenschappen van Frankrijk in Montpellier, en pakte ze al meerdere fraaie prijzen.

Margaux Bernard zwemster PSV

Tegenwoordig duikt Margaux Bernard in de Eindhovense wateren. Ze komt uit voor de zwemploeg van PSV. Niet te verwarren met de voetbalclub PSV waar vriend Maxime Soulas speelt, natuurlijk.

Om fit te blijven is de knappe Margaux niet alleen veel in het zwembad, maar ook in de sportschool te vinden. Het verklaart gelijk haar strakke, afgetrainde lichaam.

Maxime Soulas speler Jong PSV

Maxime Soulas is in 1999 geboren in Montpellier, in Frankrijk. Hij speelde dan ook lang voor HSC Montpellier Herault, dat uitkomt op het hoogste niveau van het land. Maar in juli 2016 stapte de mandekker over naar PSV.

Zijn vriendin Margaux Bernard, met wie hij al jarenlang samen is, verhuisde zonder enige twijfel mee met haar vriend Maxime Soulas naar Nederland. Sinds 2018 speelt de jongeling voor de beloftenploeg Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.

Wel loopt zijn contract in Eindhoven medio 2020 af, dus het is voor hem en zijn vriendin Margaux te hopen dat PSV wil verlengen!