Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Benjamin Pavard?

Wie is de vriendin van Benjamin Pavard

Op dit moment heeft Benjamin Pavard geen vriendin. Wel, heeft hij gedatet met Rachel Legrain-Trapani. Deze bloedmooie dame is op dit moment samen met Valentin Leonard. Benjamin lijkt zich te focussen op zijn voetbalcarrière.

Inhoudsopgave

De carrière van Benjamin Pavard

Benjamin Pavard is geboren op 28 maart 1996, is 186 centimeter en staat op de rechtsback positie. Vanaf zijn achtste zit hij op voetbal. Hij begon zijn voetbalcarrière bij US Jeaumont, enkele jaren later werd hij opgenomen in de jeugd van Lille OSC. Voor deze club maakte hij zijn debuut op 31 januari 2015. 

Toen die tijd was René Girard trainer van het eerste elftal. Nadat hij na twee jaar nog geen basisplaats had, verruilde hij Lille in voor VFB Stuttgart. Dat team was ondanks gedegradeerd naar het tweede niveau. Eén jaar later speelde hij bijna alles en promoveerde de club naar de Bundesliga. 

In het seizoen 2017/2018 maakte hij veel indruk. Zowel met zijn aanvallende- als verdedigende acties. Hij speelde dat seizoen alle wedstrijden en er was veel interesse van verschillende topclubs. Eén jaar later maakte hij de overstap naar Bayern München. 

Zijn vertrek naar Bayern München

In januari 2019 maakte Pavard de overstad van VFB Stuttgart naar FC Bayern München. De club betaalde 35.000.000 euro voor de Franse rechtsback. Hij tekende een contract tot  2024. Pavard staat bijna altijd in de basis.

Hij is een vaste waarde geworden in het team van Julian Nagelsmann. Bij deze club speelt de Franse rechtsback samen met onder andere: Sadio Mané, Thomas Müller, Leroy Sané, Manuel Neuer en Joshua Kimmich.

De interlandcarrière van Benjamin Pavard

De Franse rechtsback maakte zijn debuut voor het Franse elftal op 10 november 2017 in de interland tegen Wales. Frankrijk, won deze oefeninterland met 2-0. Helaas scoorde hij niet. Tot op heden heeft hij méér dan 40 interlands gespeeld.

Met het WK voor de deur kunnen daar nog heel wat wedstrijden bij komen. Ook in het Franse Elftal is Pavard een vaste waarde. Enkele profvoetballers waarmee hij samen speelt in het Franse elftal: Karim Benzema, Kylian Mbappé, Paul Pogba, N’Golo Kanté en Lucas Hernández.

Zijn goal tijdens het WK 2018 tegen Argentinië 

Veel mensen zullen Benjamin Pavard kennen van zijn wereldgoal in de achtste finale van WK-voetbal tegen Argentinië. De wedstrijd vond plaats op 30 juni 2018 tijdens het WK in Rusland. Lucas Hernández gaf de voorzet vanaf de linkerkant, waarna de bal bij Pavard belandde, hij schoot de bal met een volley in de linkerbovenhoek. Op YouTube is de goal al méér dan 5,7 miljoen keer bekeken.

Pavard is op dit moment vrijgezel 

Op dit moment heeft hij geen vriendin, althans het is niet bekend. Op dit moment focust de Fransman zich op zijn voetbalcarrière.   

Wil je het leven van Pavard op de voet volgen? Bekijk dan zijn Instagram.