Spelersvrouw.nl

Lisa Schwaab vrouw van Daniel Schwaab

Lisa Schwaab is de vrouw van Daniel Schwaab, een Duitse verdediger van PSV. Ze hebben samen twee zonen: Carlos en Felix.

Lisa Schwaab vrouw Daniel Schwaab

Lisa Schwaab is allesbehalve een doorsnee voetbalvrouw. Ze houdt namelijk niet van de spotlights en zoekt de media dan ook nooit op. Zelfs op de sociale media als Facebook en Instagram is ze, net als haar man Daniel Schwaab, niet actief.

Liever focust ze zich op haar eigen persoonlijke leven, want met twee zonen in huis zal ze het al druk genoeg hebben.

Schwaab verliet PSV vanwege privé-omstandigheden

In mei 2019 maakte Daniel Schwaab na drie jaar trouwe dienst bekend dat hij PSV ging verlaten nadat zijn contract af ging lopen, op 1 juli. Vanwege privé-omstandigheden koos hij ervoor om terug te keren naar zijn geboorteland Duitsland.

Op 11 augustus maakte PSV echter bekend dat Schwaab al weer terugkeerde bij de club. Hij tekende voorafgaand de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag voor één seizoen.

“Na drie maanden veel tijd met mijn vrouw Lisa en kinderen te hebben doorgebracht, is de honger terug. Het vuur brandt weer. Met de volledige steun van mijn gezin ga ik nu met veel ambitie verder bij PSV”, reageerde de mandekker zelf.

PSV haalt Schwaab terug naar Eindhoven

En daar was PSV-directeur John de Jong natuurlijk ook erg blij mee. “We wilden graag nog wat extra ervaring aan de selectie toevoegen. Daniel past natuurlijk perfect in dat plaatje.”

Trainer Mark van Bommel vulde aan: “Naast ervaring brengt Daniel ook persoonlijkheid met zich mee. Op en naast het veld is hij een voorbeeld voor alle spelers en een verlengstuk voor de technische staf. Iedere groep heeft een aantal van dit soort spelers nodig.”

Omdat hij barst van de ervaring werd Schwaab vorig jaar in de spelersgroep al liefkozend ‘papa’ genoemd, ook al zijn zonen Felix en Carlos natuurlijk zijn enige échte zonen. En Lisa Schwaab zijn enige echte vrouw!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij zijn niet bang want… 😗🎶 #PSVADO

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Welkom thuis, Daniel! ♥️ #SchwaabIsHome

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#SchwaabIsHome 🇩🇪 Are you happy? 😁

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op