Spelersvrouw.nl

Valentina Pavlovsky vriendin van Marcos Senesi

Valentina Pavlovsky is de vriendin van Marcos Senesi, een Argentijnse speler van voetbalclub Feyenoord. In de zomer van 2019 maakten zij samen de stap vanuit hun geboorteland naar Rotterdam.

Valentina Pavlovsky vriendin Marcos Senesi

Valentina Pavlovsky is geboren en getogen in Buenos Aires, de hoofdstad en het hart van Argentinië. Ze studeerde op het Colegio Santa Teresa en ging daarna samenwonen met vriend Marcos Senesi, in Tigre in de provincie Buenos Aires.

Een blik op haar Instagram maakt duidelijk dat Valentina de nodige uren in de sportschool doorbrengt: en niet voor niets, want haar lichaam is om van te watertanden. Bovendien is de brunette niet bang om dat te tonen, want het loopt over van de bikinifoto’s op haar sociale media-accounts.

Marcos Senesi recordaankoop Feyenoord

In september 2019 maakte Feyenoord definitief de komst van Marcos Senesi bekend. De Rotterdammers maakten van hem de duurste aankoop in de clubhistorie, door naar verluidt zo’n zeven miljoen euro te betalen aan zijn vorige werkgever San Lorenzo.

Senesi is geboren in de stad Concordia, aan de grens met Uruguay, maar woonde net als vriendin Valentina Pavlovsky het grootste deel van zijn leven in hoofdstad Buenos Aires. Daar zetelt zijn jeugdliefde San Lorenzo dan ook.

Marcos Senesi verdediger uit Argentinië

In 2016 maakte Senesi, op negentienjarige leeftijd, zijn debuut voor de club. Nadien volgden nog 65 officiële optredens voor de linksbenige mandekker. Bovendien is Senesi jeugdinternational van Argentinië.

In De Kuip gaat hij spelen met het rugnummer 4. En natuurlijk met een apetrotse vriendin Valentina Pavlovsky op de tribune!

Dit bericht bekijken op Instagram

– Nathy Peluso ✨

Een bericht gedeeld door Valentina (@valenpavlovsky) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Que no termine nunca esto

Een bericht gedeeld door Valentina (@valenpavlovsky) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Re-posando

Een bericht gedeeld door Valentina (@valenpavlovsky) op