Spelersvrouw.nl

Candice Brook vriendin van Leroy Sané

Candice Brook is de vriendin van Leroy Sané, een Duitse voetballer van Bayern München. Samen hebben ze al een dochtertje genaamd Rio Stella.

Inhoudsopgave

Candice Brook vriendin Leroy Sané

Candice Brook is een Amerikaans topmodel en zangeres. Ze is acht jaar ouder dan vriend Leroy Sané. In de zomer van 2019 kwam Candice nog groot in het nieuws nadat de Bild schreef dat Sané een transfer van Manchester City naar Bayern München vanwege haar afgewezen had. De Duitse krant meldde dat Candice ‘liever in Engeland wilde blijven’, en dus bleef Sané bij de Citizens.

Candice Brook ging met zanger Chris Brown

In een ver verleden heeft Candice Brook nog meerdere keren gedatet met niemand minder dan rapper Safaree Samuels en later ook artiest Chris Brown. Niet heel vreemd dat Chris wel een oogje had op Candice, want ze heeft wel wat weg van zijn andere voormalige liefde, Rihanna.

De 1.70 meter lange Candice, die zichzelf omschrijft als een ‘classy southern-California girl’, houdt verder van shoppen – en dan bedoelen we natuurlijk niet in de Primark – en reizen naar verre, warme landen.

Leroy Sané Duitse speler van Bayern München

Leroy Sané is in 1996 geboren in het Duitse Essen. In 2005 trok hij naar grootmacht Schalke 04, waar hij tien jaar later aan mocht sluiten bij de hoofdmacht. In no-time groeide Sané, onder toeziend oog van een trotse vriendin Candice Brook, uit tot een wereldtopper, al medio 2016 betaalde Manchester City maar liefst 50,5 miljoen euro voor hem. Onder leiding van Guardiola wist hij nooit helemaal door te breken.

Op 15 juli 2020 betaalde Bayern München 49,5 miljoen euro voor de Duitser. De vriendin van Leroy is bevriend met Lisa Trede Müller, de vrouw van Thomas Müller. De Duitse vleugelaanvaller speelt samen met oud-Ajacieden Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt.