Spelersvrouw.nl

Victoria Stirnemann vriendin van Patrick Roest

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 november 2019

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

Victoria Stirnemann is de vriendin van Patrick Roest, een Nederlandse langebaanschaatser, wiens specialiteit bij het allrounden ligt. Victoria, een jonge, Duitse blondine,  is eveneens vaak op het ijs te vinden. Haar moeder is een ware schaatslegende: Gunda Niemann.

Inhoudsopgave

Victoria Stirnemann vriendin Patrick Roest

De eerste serieuze liefde van Patrick Roest was de knappe Martine Lilloy Bruun. De Noorse is zelf actief in skeeleren, wielrennen en schaatsen en verhuisde zelfs naar Friesland.

Ze ging daar aan de slag bij Team Frysk, maar uiteindelijk liep de relatie met Patrick Roest toch spaak. Inmiddels heeft Martine een nieuwe vriend.

© Instagram

Martine Bruun ex-vriendin Patrick Roest

Zelf is Patrick Roest ook verder gegaan in zijn liefdesleven. Onlangs schreef het blad Story zelfs: ‘De meest recente schaatsromance is die tussen regerend wereldkampioen Allround Patrick Roest (23) en de 17-jarige schaatsster Victoria Stirnemann.’

Victoria plaatste op Instagram een zoet kiekje van haarzelf met Patrick, waar ze bij schreef: ‘Eindelijk thuis. Het was fijn om mijn liefje een paar dagen te kunnen zien.’ Victoria woont nog thuis in Erfurt, maar ziet haar liefje Patrick Roest gelukkig zeer regelmatig.

Gunda Niemann aanstaand schoonmoeder Patrick Roest?

Met de relatie met Victoria Stirnemann scoorde Patrick Roest ook gelijk een wereldberoemde (aanstaand) schoonmoeder: niemand minder dan Gunda Niemann is namelijk de mama van Victoria.

Gunda staat bekend als één van de succesvolste schaatssters aller tijden. Ze deed mee aan vier Olympische Spelen en won er in totaal acht medailles op. Genoeg schaatstalent dus op gezamenlijke verjaardagen in de toekomst!