Spelersvrouw.nl

Laurel Sheppard is de vriendin van James Justin

Laurel Sheppard is de vriendin van James Justin

Laurel Sheppard is de vriendin van James Justin, een voetballer die momenteel uitkomt voor Leicester City. Het stel woont in Nottingham en zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Inhoudsopgave

Alles over Laurel Sheppard

Laurel Sheppard is de vriendin van James Justin. Laurel is een model en werkt als freelance marketing consultant. Het stel woont in Nottingham en zijn in verwachting van hun eerste kindje. Laurel Sheppard is 23 jaar oud en fanatiek voetbalfan.

Ze bezoekt regelmatig wedstrijden van haar vriend. Op haar Instagram-account heeft ze méér dan 5.000 volgers. Laurel, deelt hier voornamelijk vakantiefoto’s. En we moeten eerlijk zijn, James Justin heeft een prachtige vriendin.

De carrière van James Justin

James Justin is geboren op 23 februari 1998 in Luton, Engeland. Hij speelt meestal als rechtsback, maar kan ook als linksback uit de voeten. Hij doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Luton Town. Deze club komt op dit moment uit op het tweede niveau van Engeland.

De vriend van Laurel Sheppard speelt sinds 1 juli 2019 voor Leicester City. Tot 10 november 2022 speelde hij 85 wedstrijden voor zijn huidige club, hierin scoorde hij 5 keer en gaf hij een gelijk aantal assist. Prima statistieken voor een rechtsback. En ook nog eens een knappe vriendin, wat wil je nog meer?

Bij Leicester City speelt hij samen met Jamie Vardy, Youri Tielemans en James Maddison.

De interlandcarrière van James Justin

James Justin maakte op 4 juni 2022 zijn debuut voor de Engelse nationale ploeg. Hij kwam ook uit voor de Onder 20 van Engeland. Op 4 juni 2022 speelde Engeland een wedstrijd in de Nations League tegen Hongarije. Helaas, verloor Engeland deze wedstrijd met 1-0.

Uiteraard, zat Laurel Sheppard op de tribune. Haar vriend speelde in de basis. Harry Maguire, Kyle Walker, Trent Alexander-Arnold, Jude Bellingham en Mason Mount waren enkele andere basisspelers.

James Justin: vermogen en salaris

James Justin verdient 100.000 pond per week. De rechtsback van Leicester City en de vriend van Laurel Sheppard verdient dus 5.200.000 pond per jaar. Hij heeft een geschat vermogen van 15.000.000 pond. Door zijn monstersalaris verwachten we dat zij vermogen de komende jaren gaat toenemen.

Het liefdesleven van James Justin op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.