Spelersvrouw.nl

Yaiza Moreno vriendin Mariano Diaz

Yaiza Moreno vriendin Mariano Diaz

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 oktober 2018

Laatst Geüpdatet: 25 februari 2023

Yaiza Moreno is de vriendin van Mariano Diaz. De twee zijn al jarenlang dolgelukkig met elkaar. Terwijl haar vriend zijn geld verdiend als voetballer bij Real Madrid, is Moreno werkzaam als model. Ook is ze de eigenaresse van Mystery, een bedrijfje waarmee ze voornamelijk zwemkleding verkoopt.

Inhoudsopgave

Yaiza Moreno vriendin Mariano Diaz

Yaiza Moreno is de vriendin van Mariano Diaz. De aantrekkelijke brunette is in het dagelijks leven werkzaam als model en designer. Met een Instagram-profiel met zo’n 40.000 volgersheeft ze het dan ook al prima voor elkaar. Yaiza is daarnaast ook nog eens dolgelukkig in de liefde. In 2012 verloor ze haar hart aan Mariano Diaz, die toentertijd speelde in de jeugdopleiding van Real Madrid.

Toen de in Barcelona geboren voetballer er in 2017 voor koos om te vertrekken naar Olympique Lyon, besloot Yaiza niet van zijn zijde te wijken. Samen verhuisden ze naar Frankrijk. Inmiddels is Mariano echter weer terug bij Real Madrid en zijn de twee alweer vaak samen gespot. Ook bij de presentatie van Mariano Diaz in het Santiago Bernabeu stadion had hij Yaiza aan zijn zijde. Desondanks proberen de twee hun relatie wel zo min mogelijk in de spotlights te krijgen.

Mariano Diaz spits Real Madrid

Mariano Diaz is sinds de zomer van 2018 de nieuwe spits van Real Madrid. Nadat Cristiano Ronaldo ervoor koos om de Madrilenen achter zich te laten, werd Diaz teruggehaald naar de club waar hij ook grotendeels was opgeleid. Om dat voor elkaar te krijgen, maakte de club gebruik van de terugkoopclausule van 22 miljoen euro die was opgenomen in zijn contract toen hij naar Olympique Lyon vertrok.

Diaz is sinds 2013 ook international van de Dominicaanse Republiek. Alhoewel hij zelf geboren is in Barcelona, is zijn moeder afkomstig uit de Domicaanse Republiek. Toen hij in 2013 werd gevraagd voor een oefeninterland tegen Haïti, besloot hij dat aanbod aan te nemen. Zijn land won met 3-1 en de spits was direct trefzeker.

Yaiza Moreno is te volgen via Instagram.