Spelersvrouw.nl

Keila Garcia ex-vriendin Arthur Henrique Melo

Keila Garcia vriendin Arthur Henrique Melo

Keila Garcia is de ex-vriendin van Arthur Henrique Melo. De twee deden er eigenlijk alles aan om hun relatie zoveel mogelijk privé te houden en er niet te veel over te praten in de media, toch was er een foto van de twee samen opgedoken. Arthur is overigens niet de enige liefde in het leven van Keila. Ze is ook dol op haar hondje. Inmiddels zijn de twee uit elkaar en is Arthur gelukkig met de beeldschone Carol Miarelli.

Inhoudsopgave

Keila Garcia als vriendin Arthur Henrique

Keila Garcia was de vriendin van Arthur Henrique. Voordat de Braziliaanse middenvelder de overstap maakte naar FC Barcelona, verloor hij zijn hart aan Keila. Zij was er echter niet bij toen Melo vertrok naar Barcelona, maar dat betekent niet dat ze hem niet steunt. Op haar Instagram-stories wenste ze hem succes. “Al het succes van de wereld en veel succes met deze nieuwe stap. Ik hoop dat het slechts het begin van een prachtig verhaal is. Ik ben zeer gelukkig met alles wat momenteel gebeurt”, viel toentertijd te lezen.

Het leek dan ook een kwestie van tijd alvorens Keila Porto Alegre definitief verlaat om haar geliefde te achtervolgen naar Barcelona. Gelukkig voor Arthur houdt zijn vriendin van reizen. Op haar Instagram-profiel houdt Keila haar volgers ook graag op de hoogte van wat er allemaal in haar leven gebeurt.

Arthur Henrique Melo bij FC Barcelona

Arthur Henrique Melo is sinds de zomer van 2018 één van de spelers van FC Barcelona. Zijn jeugdopleiding genoot de middenvelder echter in Brazilië. Arthur kwam in 2008 in de jeugdopleiding van Goiás terecht en maakte twee jaar later de overstap naar Grêmio. Na een aantal goede jaren bij die club, werd hij in de zomer van 2018 opgepikt door Barça.

Arthur Henrique Melo is daarnaast ook international van Brazilië. Nadat hij eerst al actief was in het elftal van Brazilië onder 17, is hij sinds 2018 ook international van Brazilië.

Keila Garcia is te volgen via Instagram.