Spelersvrouw.nl

Kelsey ten Cate vriendin Mitchell te Vrede

Kelsey ten Cate vriendin Mitchell te Vrede

Kelsey ten Cate is de vriendin van Mitchell te Vrede. Kelsey is het als geen ander gewend om samen te leven met een voetballer. Ze is tenslotte de dochter van voormalig profvoetballer Henk ten Cate en heeft door zijn carrière al veel van de wereld gezien. Sinds kort heeft Kelsey zelf ook een voetballer aan de haak geslagen. Mitchell te Vrede was al langere tijd een vriend van haar en inmiddels zelfs haar vriendje.

Inhoudsopgave

Kelsey ten Cate vriendin Mitchell te Vrede

Kelsey ten Cate is de vriendin van Mitchell te Vrede. Hoelang de twee al bij elkaar zijn, s niet bekend. Duidelijk is wel dat Kelsey al sinds de zomer van 2017 kiekjes met Mitchell deelt via haar social media-kanalen. Kelsey laat ook niet veel los over wat ze vandaag de dag allemaal uitspookt, maar drie jaar geleden was ze daar in een blog voor Your Fashion Statement wel nog heel open over.

Ze vertelde toentertijd werkzaam te zijn als Personal Assistant voor haar vader. Als ze niet aan het werk is, dan is ze graag gezellig samen met haar vriendinnen. Kelsey is dan ook het best te omschrijven als een echt gezelligheidsmens.

Kelsey ten Cate dochter Henk ten Cate

Kelsey ten Cate is de dochter van voormalig profvoetballer Henk ten Cate. Door hem heeft ze al een hoop van de wereld gezien. Zo woonde ze in Kalmthout toen ze vijf jaar oud was en verhuisde ze sindsdien naar onder meer Barcelona, Amsterdam, Londen, Athene en Qatar. De laatste jaren was Ten Cate nog actief als trainer en werd ook Te Vrede weleens op de tribune gespot. Zo werd hij twee jaar geleden nog aan Al Jazira gelinkt, waar Ten Cate toentertijd werkzaam was.

“Dat is de grootst mogelijke onzin. Hij is een vriend van mijn dochters. Die zeiden: Goh, we gaan kijken naar onze vader in Deventer. En hij zei: Oké, dan ga ik mee. Het is een heel leuke vent, maar ik heb de beste spits van het Midden-Oosten (Ali Mabkhout, red.)”, legde de trainer toen uit aan Voetbal International. Wel hield Te Vrede na zijn vertrek bij Boluspor zijn conditie op peil bij de club van Ten Cate. “Ik ben goed met Henk. Veel wil ik er neit over zeggen, maar ik ga met zijn dochter”, aldus de spits van NAC Breda tegenover BN/DeStem.

Kelsey ten Cate is te volgen via Instagram.

 

Een bericht gedeeld door (@kelseytencate) op