Spelersvrouw.nl

Aurélia Briant vriendin Nicolas Gavory

Aurélia Briant vriendin Nicolas Gavory

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 oktober 2018

Laatst Geüpdatet: 25 februari 2023

Aurélia Briant is de vriendin van Nicolas Gavory. Aurélia is dertig jaar oud en stond al aan de zijde van Gavory toen hij nog speelde in Frankrijk. Toen de middenvelder echter de overstap maakte naar FC Utrecht, besloot Aurélia uiteraard haar geliefde Nicolas te volgen. Het is dan ook duidelijk dat Aurélia haar Nicolas overal volgt waar hij gaat.

Inhoudsopgave

Aurélia Briant vriendin Nicolas Gavory

Aurélia Briant is de vriendin van Nicolas Gavory. Voordat zij en Nicolas naar Nederland vertrokken, woonden ze in Béziers in Clermont-Ferrand (Frankrijk). Nu in Nederland hebben ze een stekje in Maarssen gevonden. Terwijl Nicolas Gavory hard werkt aan zijn carrière als voetballer, zit zijn vriendin Aurélia Briant ook zeker niet stil.

De dertigjarige Aurélia Briant houdt zich veel bezig met haar Instagram-account waar ze haar outfits deelt. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met mode, sneakers en French Manicure. Het is dan ook duidelijk dat zij zich zeker niet hoeft te vervelen in Nederland.

Nicolas Gavory bij FC Utrecht

Nicolas Gavory heeft de afgelopen jaren in Frankrijk gevoetbald. De middenvelder begon zijn carrière in de jeugdopleiding van AS Beauvais Oise en maakt vervolgens de overstap naar Olympique Beauvais en AJ Auxerre. Bij laatstgenoemde club maakte hij in 2012 ook zijn debuut.

De jaren daarna voegde hij ook AS Béziers en Clemont Foot nog toe aan zijn lijstje. In 2018 verliet Nicolas Gavory zijn vaderland om in Nederland aan de slag te gaan, waar hij een contract tekende bij FC Utrecht. Gavory heeft ook meerdere keren in jeugdelftallen van Frankrijk gespeeld.

Aurélia Briant is te volgen via Instagram en Facebook.