Spelersvrouw.nl

Demi van Drogen, vriendin van Kevin Diks

Demi van Drogen vriendin van Kevin Diks

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 augustus 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Vitesse-back Kevin Diks heeft een relatie met Demi van Dongen. De twee zijn sinds drie jaar een stel.

Begin 2015 woonde Diks, tevens uitkomend voor Jong Oranje, nog thuis. Aan Voetbal International gaf hij een inkijkje in zijn privéleven: ,,Demi is al drie jaar lang mijn vriendin. Toen ik haar leerde kennen, vertelde ik dat ik elke dag met een busje naar school gebracht werd. Toen dacht ze dat ik niet helemaal goed was. Pas later begreep ze dat ik door Vitesse gebracht werd. We hebben het al weleens over samenwonen gehad, maar we wachten er nog even mee.”

Niettemin zegt hun Facebook-profiel zelfs dat het Vitesse-talent reeds is verloofd met Demi van Drogen. Over zijn vrouwenvoorkeur biechtte Kevin Diks op: ,,Beyoncé vind ik een heel mooie vrouw. Jennifer Lopez ook. Ik houd wel van curvy vrouwen. Ik ben geen fan van plat.”

Demi van Drogen vriendin Kevin Diks

Diks heeft twee oudere broers, Randall en Jamarro. Zijn zusje heet Zhané. Diks is vernoemd naar Kevin Corstner, omdat zijn moeder fan van hem is. Naar eigen zeggen was de vriend van Demi van Drogen fiscalist geworden als hij geen profcarrière had kunnen maken. Vanwege het voetbal stopte hij met de MBO-opleiding Business en Management, al had hij op de basisschool wel havo-vwo advies.

Het thuiswonen bevalt Diks vooralsnog wel: ,,Zelf ben ik niet zo’n ster in de keuken. Alcohol drink ik nooit. Ik heb het weleens geprobeerd, maar ik houd er niet van. We hebben thuis een hond. Ik knuffel hem veel, maar hoef hem nooit uit te laten. Wel de lusten, niet de lasten!”

Dat zelfs een doorbrekende profvoetballer zich niet geneert om te bedelen voor spullen bleek uit zijn deelname van een ‘like en deel actie’ van TrendandStyle.nl: ,,Mijn vriendin zou ze heel gaaf vind, maat 38 !” Right… Demi van Drogen, vriendin van Kevin Diks, komt uit Apeldoorn en heeft uiteraard ook Facebook!