Spelersvrouw.nl

Elvira de nieuwe liefde van Pierre van Hooijdonk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 november 2019

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

Na de breuk van Pierre van Hooijdonk en zijn Corine Wielaard, ook de moeder van zijn kinderen. Was het een eventjes storm op zee. Maar Pierre heeft de liefde weer terug gevonden samen met Elvira (44). Pierre was voormalig profvoetballer en tegenwoordig analist in NOS Studio Voetbal. Pierre en Corine hebben samen een dochter Fay en een zoon Sidney van Hooijdonk, die voetbalt bij NAC Breda.

© Instagram

Inhoudsopgave

Corine Wielaard ex-vrouw Pierre van Hooijdonk

Het huwelijk van Pierre van Hooijdonk en Corine Wielaard, geboren in Prinsenbeek, is lang niet altijd over rozen gegaan. In 2003 gingen er al hardnekkige geruchten dat er een scheiding op de loer zou liggen, en nu, in 2019, klinken die geluiden andermaal. Helaas was in 2020 toch echt de druppel gevallen en was de liefde over.

In het blad Story vertelde Pierre er openhartig over. “Er hangt inderdaad een donkere wolk boven onze relatie, maar Corine en ik zijn nog niet uit elkaar en hopelijk komt het ook niet zo ver. Maar we verkeren inderdaad in een relatiecrisis, zoals dat doorgaans wordt genoemd.”

Corine Wielaard en Pierre van Hooijdonk ouders van Sidney van Hooijdonk

Zoals gezegd heeft Pierre van Hooijdonk twee kinderen met zijn vrouw Corine Wielaard. Dochter Fay is vooral op de hockeyvelden te vinden, maar zoon Sidney is net als papa Pierre een talentvol voetballer.

Tegenwoordig is Sidney, die zelfs het vrijtrappenspecialisten-DNA van vaderlief heeft overgenomen, sterspeler bij NAC Breda, de club waar het voor Pierre ook ooit allemaal begon.

© Instagram

Pierre van Hooijdonk analist NOS Studio Voetbal

Pierre van Hooijdonk zag in 1969 in Steenbergen voor het eerst het levenslicht. In 1991 hing de centrumspits zijn kicksen aan de wilgen, na een roemruchte carrière die hem langs onder meer NAC, Celtic, Nottingham Forest, Vitesse, Benfica, Feyenoord en Fenerbahçe bracht. Tevens speelde hij 46 interlands voor Oranje.

Inmiddels is Pierre vast gezicht aan tafel bij het NOS Studio Voetbal, van tafelheer Sjoerd van Ramshorst. Verder zit hij regelmatig op de tribune bij NAC voor zoon Sidney, staat hij langs de hockeyvelden voor dochter Fay en knokt hij voor zijn huwelijk met vrouw Corine Wielaard. Zet ‘m op, Pierre!