Spelersvrouw.nl

Corine Wielaard vrouw van Pierre van Hooijdonk

Corine Wielaard is de vrouw van Pierre van Hooijdonk, voormalig profvoetballer en tegenwoordig analist in NOS Studio Voetbal. Ze hebben samen een dochter Fay en een zoon Sidney van Hooijdonk, die voetbalt bij NAC Breda.

Corine Wielaard vrouw Pierre van Hooijdonk

Het huwelijk van Pierre van Hooijdonk en Corine Wielaard, geboren in Prinsenbeek, is lang niet altijd over rozen gegaan. In 2003 gingen er al hardnekkige geruchten dat er een scheiding op de loer zou liggen, en nu, in 2019, klinken die geluiden andermaal.

In het blad Story vertelde Pierre er openhartig over. “Er hangt inderdaad een donkere wolk boven onze relatie, maar Corine en ik zijn nog niet uit elkaar en hopelijk komt het ook niet zo ver. Maar we verkeren inderdaad in een relatiecrisis, zoals dat doorgaans wordt genoemd.”

Corine Wielaard en Pierre van Hooijdonk ouders van Sidney van Hooijdonk

Zoals gezegd heeft Pierre van Hooijdonk twee kinderen met zijn vrouw Corine Wielaard. Dochter Fay is vooral op de hockeyvelden te vinden, maar zoon Sidney is net als papa Pierre een talentvol voetballer.

Tegenwoordig is Sidney, die zelfs het vrijtrappenspecialisten-DNA van vaderlief heeft overgenomen, sterspeler bij NAC Breda, de club waar het voor Pierre ook ooit allemaal begon.

Pierre van Hooijdonk analist NOS Studio Voetbal

Pierre van Hooijdonk zag in 1969 in Steenbergen voor het eerst het levenslicht. In 1991 hing de centrumspits zijn kicksen aan de wilgen, na een roemruchte carrière die hem langs onder meer NAC, Celtic, Nottingham Forest, Vitesse, Benfica, Feyenoord en Fenerbahçe bracht. Tevens speelde hij 46 interlands voor Oranje.

Inmiddels is Pierre vast gezicht aan tafel bij het NOS Studio Voetbal, van tafelheer Sjoerd van Ramshorst. Verder zit hij regelmatig op de tribune bij NAC voor zoon Sidney, staat hij langs de hockeyvelden voor dochter Fay en knokt hij voor zijn huwelijk met vrouw Corine Wielaard. Zet ‘m op, Pierre!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#champions !!🎉🎊🏑 Congrats!!👏🏽👏🏽😘 #prouddaddy

Een bericht gedeeld door Pierre Van Hooijdonk (@pierrevh17) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday @fayvanhooijdonk_ 😘 #🎉🎉 #15

Een bericht gedeeld door Pierre Van Hooijdonk (@pierrevh17) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Collega Sjoerd👌🏽 #nos #studiosport #worldcup2018

Een bericht gedeeld door Pierre Van Hooijdonk (@pierrevh17) op