Spelersvrouw.nl

Noussair Mazraoui is nog vrijgezel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Noussair Mazraoui heeft geen vriendin. Bij Ajax is hij dit seizoen helemaal doorgebroken en pikt hij ook wel eens een doelpuntje mee, maar op het gebied van liefde wist de rechtsback nog niet raak te schieten.

Inhoudsopgave

Noussair Mazraoui vrijgezel

In tegenstelling tot de meeste spelers bij Ajax heeft Noussair Mazraoui zijn grote liefde nog niet gevonden. Dat onthulde de Marokkaan voor het eerst tijdens een zogenoemde ‘Question & Answer’-sessie van zijn club, waarin supporters hun vragen konden insturen.

Ploeggenoot Klaas-Jan Huntelaar las een vraag die was ingestuurd door een vrouwelijke fan: “Ze heeft interesse in je, denk ik. Anders vraagt ze dit nog: heb je een vriendin?” Waarop Mazraoui reageert: “Nee, ik ben nog single. Single life. Ze heeft dus nog kans. Alle meiden die dit zien: jullie hebben nog kans”, lacht hij.

© Instagram

Moeder is zijn belangrijkste vrouw

Voorlopig is zijn moeder dan ook de belangrijkste vrouw in zijn leven (en misschien zal ze dat dan ook wel altijd blijven). Na zijn doelpunt tegen SL Benfica in de Champions League, in oktober 2018, vierde hij het door in de camera te roepen: ‘Mama, I love you’. “Natuurlijk hou ik ook van mijn vader, maar zij kwam voor de tweede keer in mijn leven kijken. Ze mag wel vaker komen, ja”, knipoogde Mazraoui na afloop voor de camera van Ajax TV.

Altijd hoop blijven houden

In de liefde heeft Mazraoui dus nog geen succes geboekt, maar ook op het voetbalveld ging het lang niet altijd van een leien dakje voor hem. Toen hij nog voor amateurclub Alphen in zijn geboortestad speelde kreeg hij al snel een uitnodiging van Ajax om eens mee te trainen, maar in eerste instantie werd hij te licht bevonden en afgewezen.

“Dat deed pijn en ik moest als kleine jongen eerlijk gezegd ook huilen”, erkende Mazraoui in een terugblik met het Algemeen Dagblad. Later, toen hij inmiddels speelde voor Alphense Boys, kwam Ajax terug. En dit keer overtuigde de rechtspoot zijn droomclub wél.

Mazraoui weet dus als geen ander dat er soms doorzettingsvermogen nodig is om te slagen in je doel. Hopelijk zal hem dat net als binnen de lijnen nu ook buíten de lijnen een voltreffer op gaan leven!