Spelersvrouw.nl

Lynn Ouwendijk vriendin van Jasper Schendelaar

Lynn Ouwendijk vriendin Jasper Schendelaar

Lynn Ouwendijk is de vriendin van Jasper Schendelaar, de talentvolle doelman van Eredivisieclub AZ. De twee zijn sinds augustus 2017 gelukkig samen.

Inhoudsopgave

Lynn Ouwendijk vriendin Jasper Schendelaar

Lynn Ouwendijk is net als vriend Jasper geboren en getogen in Alkmaar. Niet zo gek dus dat de twee elkaar vonden. Dat gebeurde echter niet op het schoolplein, want Lynn studeerde op het Stedelijk Dalton College, terwijl Jasper in de boeken dook op het Van der Meij Collega in de kaasstad.

Lynn Ouwendijk veelbelovend model

De vonk sloeg pas over nadat Lynn was afgestudeerd, in 2017. Ze bouwde aan de zijde van Jasper een nog prille, maar nu al indrukwekkende naam op in de modellenwereld. In juli 2018 begon ze daarin met een verbintenis bij VIVA Models, en al drie maanden later mocht de knappe blondine ook Bookings Models tot haar werkgevers noemen. Bookings Models zetelt in modestad Londen, dus het gaat zeker de goede kant op met Lynn.

Jasper Schendelaar groot talent bij AZ

Jasper Schendelaar staat te boeken als één van de grotere keeperstalenten van Nederland. Hij is pas 18 jaar, maar heeft al meerdere jeugdinterlands voor Oranje achter zijn naam staan. Niet voor niets verlengde AZ zijn contract in juli 2018 nog met drie jaar. Bovendien beschikt de club over een eenzijdige optie voor een verlenging van nog eens twee extra jaren.

Schendelaar, die als amateur begon bij Alcmaria Victrix en De Foresters in Alkmaar, behoort al tot de eerste ploeg van AZ, en maakte reeds zijn officieuze debuut namens het vlaggenschip van de club. We mogen dus, net als van vriendin Lynn Ouwendijk in de modellenwereld, veel verwachten van Jasper Schendelaar in de voetballerij!

https://www.instagram.com/p/BkUzrLkntSs/

https://www.instagram.com/p/Br2f8RLlpIu/

https://www.instagram.com/p/Bv10tTqlDb1/

https://www.instagram.com/p/BuBXmjsF79n/