Spelersvrouw.nl

Dani van Loggem vriendin van Maxim Gullit

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 april 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Dani van Loggem is de vriendin van Maxim Gullit, de zoon van voormalig topvoetballer Ruud Gullit en diens ex-vrouw Estelle Cruijff. Estelle is de nicht van voetballegende Johan Cruijff.

Inhoudsopgave

Dani van Loggem vriendin Maxim Gullit

Maxim Gullit is in mei pas 17 jaar geworden, en ook zijn vriendin Dani van Loggem is nog erg jong. Toch heeft zij al veel van de wereld mogen zien. De goedlachse blondine is bijvoorbeeld al in Oostenrijk, New York, diverse plaatsen in Spanje en Parijs geweest. Laatstgenoemde, niet voor niets de stad van de liefde, was samen met vriendje Maxim.

Model in de dop?

Afgaande op haar Instagram-foto’s is Dani een model in de dop. Ze weet hoe ze moet poseren, heeft een mooie lach en is bovendien simpelweg een mooie verschijning. Begrijpelijk dus dat Maxim dolgelukkig lijkt te zijn met haar aan zijn zijde.

Maxim speler bij AZ

Het leven lacht Maxim sowieso al toe. Zo mocht hij onlangs debuteren in de ploeg van Keuken Kampioen Divisionist Jong AZ: zijn eerste minuten in het profvoetbal, dus. Of Maxim net zo goed kan worden als papa Ruud, die bij onder andere Feyenoord, PSV, AC Milan en Chelsea uitgroeide tot één van de beste spelers van zijn generatie wereldwijd, is natuurlijk nog maar de vraag. Maar duidelijk is dat zoonlief, een verdediger van beroep, hard aan de weg timmert in Alkmaar. Vriendin Dani is apetrots op Maxim Gullit

Maxim de zoon van Ruud Gullit

Qua fysiek zit het met de tiener wel goed. Zo schreef de Story in april 2018 al eens: ‘Maxim Gullit is nu een beer van een vent en zelfs groter dan zijn vader Ruud. (…) Als hij de genen van zijn oudoom Johan Cruijff én van zijn vader Ruud heeft geërfd, dan zou Maxim weleens de beste voetballer ooit kunnen worden.’

Die eeuwige vergelijkingen met zijn vader vindt het talent zelf niet gelijk storend, vertelde hij al aan FOX Sports. “Ik heb er geen last van dat ik ‘de zoon van’ ben. Nooit gehad, ook. Ik ben Maxim. Ik ga er hard voor werken om verder te komen. Jullie zijn nog niet van me af. Ik focus me op Jong AZ en hoop de stap naar het eerste elftal te zetten. Wie weet wat de toekomst biedt.” Wij wensen Maxim, en natuurlijk ook vriendin Dani van Loggem, al het succes!

https://www.instagram.com/p/BuEnltUFMOK/

https://www.instagram.com/p/BqDIXp6Flpb/

https://www.instagram.com/p/BpU5tzmi2Nj/

https://www.instagram.com/p/BwkTfwMnQXH/

https://www.instagram.com/p/BuBlTebDXI9/