Spelersvrouw.nl

De vrouwen van de Franse voetballers

De vrouw van de Franse voetballers

Dat voetballers prachtige vrouwen hebben, dat weten we inmiddels al wel. Vaak geldt; hoe beter de voetballer, hoe knapper de vrouw. De internationals van De Franse ploeg hebben zeker niks te klagen. Ze hebben stuk voor stuk knappe vrouwen. Benieuwd naar de vrouwen van de Franse voetballers?

Inhoudsopgave

Zoe Cristofoli is de vriendin van Theo Hernández

Zoe Cristofoli is de vriendin van Theo Hernández. Ze zijn beide erg populair op Instagram. Theo heeft hier namelijk 3,1 miljoen volgers op, Zoe heeft iets méér dan 1 miljoen volgers. Het stel is al enkele jaren samen en heeft op dit moment een zoon. Naast Theo uitkomt voor zijn nationale ploeg, speelt de Fransman bij AC Milan.

Tiziri Digne is de vrouw van Lucas Digne

Tiziri Digne en Lucas Digne zijn al sinds hun tienerjaren samen. Lucas en Tiziri trouwde al op 27 december 2014. Het stel heeft op dit moment twee kinderen; een jongen en een meisje.

Sarah Kimpembe is de vrouw van Presnel Kimpembe

Sarah Kimpembe is de prachtige vrouw van Paris Saint-Germain verdediger Presnel Kimpembe.  Presnel en Sarah hebben hun relatie lang geheim weten te houden. Toen ze na enkele jaren een relatie hadden, is dit pas naar buiten gekomen. Het stel heeft op dit moment twee zonen, ze wonen in de Franse hoofdstad Parijs.

Mélanie Martial is de vrouw van  Anthony Martial

Mélanie Martial is de succesvolle vrouw van Anthony Martial. Ze runt namelijk met haar zus een eigen schoenenmerk genaamd ‘sy & me’. Eerder, had de voetballer van Manchester United een relatie met Samantha Jacquelinet.

Camille Tytgat vrouw van Raphaël Varane

Camille Tytgat is de knappe vrouw van Raphaël Varane.  Het stel heeft jaren in Madrid gewoond, omdat hij voetbalde bij Real Madrid. Omdat Raphaël nu bij Manchester United voetbalt, woont hij samen met zijn gezin in Manchester.  Camille probeert zo min mogelijk in de spotlights te staan. Vandaar zien we weinig foto’s van het stel. Camile en Raphaël trouwde in 2015, hiervoor hadden ze al enkele jaren een relatie.

Jennifer Giroud vrouw van Olivier Giroud

Jennifer Giroud is de vrouw van de topscorer aller tijden voor Frankrijk; Olivier Giroud. Het stel trouwde al in 2011, hiervoor waren ze al jaren samen. Het stel heeft drie kinderen; twee jongens en een meisje. De vrouw van Olivier heeft al twee transfers van Olivier afgehandeld. Het is dus een echte zakenvrouw.

Erika Choperena de vriendin van Antoine Griezmann

Erika is al sinds 2011 de vriendin van Antoine Griezmann, hij is één van de belangrijkste spelers van het Franse elftal. Ze hebben elkaar ontmoet in Spanje, hier voetbal Griezmann het grootste gedeelte van zijn leven. Naar een klein uitstapje naar FC Barcelona, voetbalt hij nu weer bij Atlético Madrid. Het stel is inmiddels getrouwd.

Het liefdesleven van de Franse voetballers volgen? Volg ons op Instagram en Facebook!