Spelersvrouw.nl

Rita Johal vriendin van Riyad Mahrez

Rita Johal is de vriendin van Riyad Mahrez, een Algerijnse voetballer van topclub Manchester City. Ze wordt in de Engelse media vanwege haar looks vaak vergeleken met niemand minder dan Kim Kardashian, al probeert Rita toch vooral enkel zichzelf te blijven.

Rita Johal vriendin Riyad Mahrez

Rita Johal en Riyad Mahrez gaven elkaar in 2015 het ja-woord, nadat ze vijf maanden land gedatet hadden. Aangezien ze allebei streng gelovig moslim zijn, hebben ze met seks gewacht tot na de bruiloft in Leicester.

Daarna begon het stichten van een fraai gezinnetje. Een klein jaar later beviel Rita van haar eerste kindje: een dochter.

Rita Johal en Riyad Mahrez hebben een dochter

Rita heeft zelf heel lang geprobeerd door te breken in de zakenwereld. Later werd ze ook nog model en ontwerpster. Enkele jaren terug hakte ze echter de knoop door en besloot ze fulltime spelersvrouw en mama te worden.

Op de sociale media heeft de vrouw van Riyad Mahrez zich ook behoorlijk teruggetrokken. Wel wordt ze nog met enige regelmaat samen met haar dochter op de tribune van het Etihad Stadium in Manchester gespot, om haar man toe te juichen.

Riyad Mahrez speler Manchester City

Riyad Mahrez kende een zware jeugd. Hij verloor zijn vader in Algerije al op jonge leeftijd, en vond voetbal als uitlaatklep. Dat kwam uiteindelijk goed uit, want via Le Have in Frankrijk belandde hij in 2014 bij Leicester City.

Met de Foxes werd hij op sensationele wijze kampioen van Engeland: samen met Jamie Vardy en N’Golo Kanté gold Mahrez als de grote sterspeler van de stuntploeg.

Het leverde hem een transfer naar Manchester City, voor zo’n 60 miljoen euro, op. Ook met de Citizens won de linkspoot weer de Premier League. Zijn vrouw Rita Johal zal dan ook enorm trots op hem zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m so lucky to have you in my life ❤️💍❤️💍❤️ #mylove #mancity #can #india #kingdom 💙💚

Een bericht gedeeld door RITA JOHAL (@rita_johal06) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I hate arrogance and vanity, but I am overwhelmed by the time when it turns👌🤩❤️❤️. Ps: about the last night 🤩😆

Een bericht gedeeld door RITA JOHAL (@rita_johal06) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Give yourself value even in embarrassing situations😎😝

Een bericht gedeeld door RITA JOHAL (@rita_johal06) op