Spelersvrouw.nl

Alles wat je moet weten over Kylian Mbappé

Alles wat je moet weten over Kylian Mbappé

Kylian Mbappé, is een Franse topvoetballer die momenteel uitkomt voor het Franse Paris Saint-Germain. Naast dat hij voetbalt voor de club uit de Franse hoofdstad, speelt Kylian voor de Franse nationale ploeg. In de finale van het WK 2022 scoorde Mbappé 3 doelpunten. Toch, verloor Frankrijk van het Argentinië van Lionel Messi.

Inhoudsopgave

Waar begon Kylian Mbappé zijn carrière? 

De Franse topspits begon zijn carrière bij de jeugd van INF Clairefontaine. Kylian, maakte op 1 juli 2013 de overstap naar AS Monaco. De club uit het gelijknamige ‘Monaco’ nam hem transfervrij over. Bij AS Monaco maakte hij veel indruk. Op 31 augustus 2017 werd hij verhuurd aan zijn huidige club. Uiteindelijk nam Paris Saint-Germain hem op 1 juli 2018 over voor 180 miljoen euro.

Wie is de vrouw van Kylian Mbappé?

Op dit moment heeft Kylian Mbappé een relatie met transgender model Ines Rau. Dat lees je in een artikel dat we al eerder gepubliceerd is op spelersvrouw.nl. Op Instagram is de nieuwe vriendin van Mbappé zeker geen onbekende. Op haar Instagram-account heeft ze namelijk 1,1 miljoen volgers.

Ines werd in 1990 geboren als man. Bij het grote publiek is ze bekend, omdat ze het eerste transgender model is dat op de cover van de Vogue stond. Later, werd bekend dat ze een relatie had met Mbappé.

Wie zijn de exen van Kylian Mbappé? 

Ondanks dat de aanvaller nog maar 24 jaar oud is, heeft hij er een rumoerig liefdesleven op zitten. De Fransman had eerder een relatie met Alicia Aylies en Rose Bertram. Opmerkelijk; de prachtige Rose Bertram is de ex van Gregory van der Wiel. De Vlaamse blondine heeft een zwak voor voetballers, dat is wel te merken.

Waar woont Kylian Mbappé?

De sterspeler van Paris Saint-Germain woont, hoe kan het ook anders, in Parijs. Het luxe penthouse – met uitzicht op de Eiffeltoren – telt ruim 600 vierkante meter woonoppervlak. Of Ines Rau bij hem in woont, is niet duidelijk.

Wie zijn de kinderen van Kylian Mbappé?

Op dit moment heeft Mbappé geen kinderen. De Fransman is pas 24 jaar, hij focust zich op dit moment volledig op zijn voetbalcarrière. 

Wat verdient  Kylian Mbappé

Wat verdient  Kylian Mbappé?

Door zijn enorme salaris, bonussen en samenwerkingen met verschillende bedrijven, zit Kylian Mbappé zeker niet krap bij kas. De Fransman verdient naar alle waarschijnlijk 250 miljoen euro per jaar. Alleen bij Paris Saint-Germain gaat hij in 3 jaar al 630 miljoen euro verdienen. En dat voor een jongen van pas 24 jaar oud. Er zijn mensen die het slechter hebben.

Wat is het vermogen van Kylian Mbappé?

Mbappé heeft een geschat vermogen van 750 miljoen euro. Hij heeft een groot gedeelte van dit bedrag verdient door zijn nieuwe contract te ondertekenen. Hij wordt – na Cristiano Ronaldo – de tweede voetballer die miljardair gaat worden.

Hoeveel wedstrijden speelde Mbappé bij AS Monaco?

Voor het eerste elftal van de club uit Monaco speelde Kylian 60 wedstrijd, hierin was hij goed voor 27 doelpunten en 16 assist.