Spelersvrouw.nl

Delisha is de vriendin van Donyell Malen

Delisha vriendin Donyell Malen

Delisha is de vriendin van Donyell Malen. De aanvaller werkt momenteel hard aan zijn doorbraak bij PSV en al voordat hij daar grote stappen in zette, stond Delisha al aan zijn zijde. Het is dan ook duidelijk dat deze twee elkaar door dik en dun steunen en dat Malen altijd iemand heeft om op terug te vallen.

Delisha vriendin van Donyell Malen

Delisha is de vriendin van Donyell Malen. Alhoewel haar vriend het inmiddels gewend is om in de schijnwerpers te staan, is dat voor zijn vriendin nog wel anders. Het is dan ook niet echt bekend wat Delisha in het dagelijks leven allemaal doet, al hebben we aan de hand van haar Instagram-profiel wel twee van haar hobby’s ontdekt.

Zo blijkt de negentienjarige Delisha een echte fan van reizen. Op haar Instagram-profiel deelt ze regelmatig berichten over haar reizen. Daarin kwamen onder meer Parijs, Thailand en Marbella al voorbij. Iets anders wat ze graag op beeld vastlegt, is de gerechten die ze bestelt. Eten blijkt dan ook echt haar ding te zijn.

Donyell Malen carrière

Donyell Malen heeft zijn carrière in de afgelopen periode in een stroomversnelling zien gaan. Via onder meer VV Succes en HVV Hollandia kwam hij in 2008 in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Daar vertrok hij in 2015 om aan de slag te maken bij Arsenal, om twee jaar later terug te keren in Nederland en bij PSV een contract te tekenen. Daar is het de afgelopen tijd hard gegaan. Al in 2017 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en een jaar later maakte hij grote indruk toen hij als invaller scoorde in de Champions League-wedstrijd tegen FK Bate Borisov.

Na afloop daarvan vertelde hij dat zijn telefoon roodgloeiend stond. “Hij staat best wel in de fik. Ik heb sowieso een berichtje van mijn moeder, vader en vriendin. Heel veel mensen”, aldus Donyell, die tegenwoordig samenwoont met zijn vriendin in Eindhoven.

Delisha is te volgen via Instagram.

Een bericht dat is gedeeld door @liesjeliess op

Een bericht dat is gedeeld door @liesjeliess op

Een bericht dat is gedeeld door @liesjeliess op