Spelersvrouw.nl

Delisha is de vriendin van Donyell Malen

Delisha vriendin Donyell Malen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 augustus 2018

Laatst Geüpdatet: 25 februari 2023

Delisha is de vriendin van Donyell Malen. De aanvaller werktel hard aan zijn doorbraak bij PSV en al voordat hij daar grote stappen in zette, stond Delisha al aan zijn zijde. Het is dan ook duidelijk dat deze twee elkaar door dik en dun steunen en dat Malen altijd iemand heeft om op terug te vallen. In juli 2021 maakte Donyell de overstap naar Borussia Dortmund. Hij weet nog niet echt door te breken bij de ploeg van trainer Edin Terzic.

Inhoudsopgave

Delisha vriendin van Donyell Malen

Delisha is de vriendin van Donyell Malen. Alhoewel haar vriend het inmiddels gewend is om in de schijnwerpers te staan, is dat voor zijn vriendin nog wel anders. Het is dan ook niet echt bekend wat Delisha in het dagelijks leven allemaal doet, al hebben we aan de hand van haar Instagram-profiel wel twee van haar hobby’s ontdekt.

Zo blijkt de negentienjarige Delisha een echte fan van reizen. Op haar Instagram-profiel deelt ze regelmatig berichten over haar reizen. Daarin kwamen onder meer Parijs, Thailand en Marbella al voorbij. Iets anders wat ze graag op beeld vastlegt, is de gerechten die ze bestelt. Eten blijkt dan ook echt haar ding te zijn.

Kind va Delisha en Donyell

In maart 2020 maakte Malen bekend dat haart vriendin Delisha in verwachting was. in juni van dat haar bevalt Delisha van een jongetje genaamd London Felipe Lou Malen. Donyell schrijft: “ik kan dit gevoel gewoon niet beschrijven, maar ik ben meer dan trots om jouw vader te zijn. “welkom op de wereld mijn jongen”.

Donyell Malen carrière

Donyell Malen heeft zijn carrière in de afgelopen periode in een stroomversnelling zien gaan. Via onder meer VV Succes en HVV Hollandia kwam hij in 2008 in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Daar vertrok hij in 2015 om aan de slag te maken bij Arsenal, om twee jaar later terug te keren in Nederland en bij PSV een contract te tekenen. Daar is het de afgelopen tijd hard gegaan. Al in 2017 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en een jaar later maakte hij grote indruk toen hij als invaller scoorde in de Champions League-wedstrijd tegen FK Bate Borisov.

Na afloop daarvan vertelde hij dat zijn telefoon roodgloeiend stond. “Hij staat best wel in de fik. Ik heb sowieso een berichtje van mijn moeder, vader en vriendin. Heel veel mensen”, aldus Donyell, die tegenwoordig samenwoont met zijn vriendin in Eindhoven.

In juli 2021 maakte Donyell de overstap naar Borussia Dortmund. Hij weet nog niet echt door te breken bij de ploeg van trainer Edin Terzic. In 55 wedstrijden wist hij maar 10 keer te scoren en 9 assist te geven. 

Delisha is te volgen via Instagram.