Spelersvrouw.nl

Wauw dit is de vriendin van Walter Benítez

Wauw dit is de vriendin van Walter Benítez

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 november 2022

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Wanda Marlene is de vriendin van Walter Benítez. Walter Benítez is op dit moment de keeper van PSV. Wanda en Walter hebben op dit moment één zoon die geboren is aan het einde van 2022. Ze wonen op dit moment samen in Eindhoven, omdat Walter hier voetbalt.

Inhoudsopgave

Alles over Wanda Marlene

Wanda Marlene is bekend doordat zij de vriendin is van PSV-keeper Walter Benítez. Ze houdt er niet van om in de spotlights te staan. Op haar Instagram-account heeft ze nog geen 1.500 volgers. Zij is al jaren samen met Walter en komt Argentinië. In het dagelijks leven zorgt ze voor hen net geboren zijn. Hij werd ondanks 1 jaar.

Alles over Walter Benítez 

Walter Benítez is geboren op 19 januari 1994 in General San Martín, Argentinië. Naast de Artengrijnse nationaliteit, draagt hij ook de Franse nationaliteit.  Walter, heeft dus twee paspoorten. Walter lijkt op dit moment erg gelukkig te zijn met Wanda. Hij heeft op Instagram iets méér dan 50.000 volgers. De keeper deelt vooral foto’s van zijn werk; voetballen.

De carrière van Walter Benítez 

Hij begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Quilmes Atlético Club. Dit is een club in zijn geboorteland Argentinië. Op 1 juli 203 tekende hij hier zijn eerste profcontract. Voor de Argentijnse club speelde hij 48 wedstrijden.

Hierin kreeg hij 64 doelpunten tegen. Ook, hield hij 16 keer de nul. Zijn goede spel viel verschillende clubs in Europa op. De Argentijn maakte op 1 juli 2016 de overstap naar het Franse OGC Nice. Van 1 juli 2016 tot 1 juli 2022 speelde de keeper 188 wedstrijden voor de Franse club. Hij hield 55 keer de nul. Wel, kreeg de keeper 231 goals tegen.

Op 1 juli 2022 maakte hij de overstap naar PSV. In het eerste seizoen maakte hij een goede indruk.

Walter Benítez speelt samen bij PSV met Cody Gakpo, Luuk de Jong, Guus Til, Joey Veerman, Philipp Max en Jordan Teze.

De interlandcarrière van Walter Benítez

De PSV-keeper kwam tot 3 wedstrijden voor de Onder 20 van Argentinië. Helaas voor hem, heeft hij nog nooit een wedstrijd gespeeld in de hoofdmacht. Wellicht komt dit nog? Hij speelt in ieder geval goed bij PSV.

Het liefdesleven van Walter Benítez op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.