Spelersvrouw.nl

De vrouwen van de Spaanse voetballers

De vrouwen van de Spaanse voetballers achter de schermen van het succes

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 november 2022

Laatst Geüpdatet: 25 juni 2023

Als je de vrouwen van de Spaanse voetballers ziet, denk je misschien dat ze een mooie aanvulling zijn op het team. Ze zijn prachtig, elegant en staan altijd in het middelpunt van de aandacht.

De vrouwen van de Spaanse voetballers zijn niet alleen mooi, maar ook slim en ambitieus. Ze zijn zich bewust van het belang van hun rol in het team en doen er alles aan om de spelers te ondersteunen. Ze helpen de spelers met het verzorgen van hun lichaam, geest en ziel. Ze zorgen ervoor dat de spelers zich goed voelen en in topvorm zijn.

De vrouwen van de Spaanse voetballers zijn ook belangrijk voor het team op emotioneel vlak. Ze helpen de spelers om te gaan met de druk en de stress van het spel. Ze zijn een steun voor de spelers en helpen hen om zich te concentreren op het spel.

De vrouwen van de Spaanse voetballers zijn dus veel meer dan een mooie aanvulling op het team. Ze zijn harde werkers die er alles aan doen om het team te helpen winnen.

Inhoudsopgave

Sandra Garal is de vriendin van Marco Asensio

Sandra Garal is de bloedmooie vriendin van Marco Asensio. Ze ontmoette elkaar voor het eerst in 2019. Niet veel ater hadden ze een relatie. De moeder van Marca Asensio komt uit Nederland. Hij had dus ook voor Nederlands elftal kunnen kiezen. Sandra Garal werkt in het dagelijks leven als influncer. Op Instagram heeft deze schoonheid 318.000 volgers.

Edurne Garcia Almagro is de vriendin van David de Gea

Edurne Garcia Almagro is de vriendin van David de Gea die momenteel speelt bij Manchester United. Edurne Garcia Almagro is een zangers, daarnaast presenteert ze verschillende programma’s. Het stel is al jaren samen en heeft momenteel een dochter. Ook op social media is ze geen onbekende. Met ruim 1,9 miljoen volgers op Instagram is ze een ware influncer.

Maria Cortés is de vrouw van Nacho Fernandez

Maria Cortés is de vrouw van Nacho Fernandez. Het stel heeft samen drie kinderen. Op hun social media delen ze allerlei foto’s van elkaar. Eén ding is zeker; ze zijn dolgelukkig met elkaar. Het stel trouwde al in 2014. Maria Cortés zorgt in het dagelijks leven voor de kinderen. Nacho Fernandez speelt al sinds 1 juli 2014 bij Real Madrid. Om deze reden woont zijn gezin ook in de Spaanse hoofdstad.

Alles foto’s van Nacho en Maria zien? Volg Nacho en Maria dan op Instagram.

Maca Capilla is de vrouw van Lucas Vázquez

Maca en Lucas trouwde in 2017. Een jaar later kwam hun zoontje ter wereld. Enkele jaren later kwam hun dochter ter wereld. Maca en Lucas hebben op dit moment dus twee kinderen. Lucas Vázquez speelt al sinds 2 juli 2015 voor Real Madrid. Het gezin woont in de Spaanse hoofdstad.

Sara Salamo is de vriendin van Isco

Sara Salamo is de prachtige vriendin van Isco. Ze zijn al samen sinds 2017. Op dit moment wonen Isco en Sara in het prachtige Malaga. Sara Salamo is bekend in heel Spanje. Ze is namelijk dagelijks te zien als tv-presentatrice, daarnaast is te zien in meerdere films en werkt ze als model.

Adriana Azpilicueta is de vrouw van Cesar Azpilicueta

Adriana Azpilicueta is de vrouw van Cesar Azpilicueta. Ze trouwde al in 2015, en hebben 2 kinderen samen. In 2016 werden ze voor het eerst ouders van hun dochter Martina. De Spaanse verdediger speelt al sinds 24 augustus 2012 voor Chelsea FC. Hier speelt hij samen met Mason Mount, N’Golo Kanté en Kai Havertz.

Romarey Ventura is de vrouw van Jordi Alba

Romarey Ventura is de jongere vrouw van Jordi Alba. Het stel is eind 2022 getrouwd. Ook hebben ze twee kinderen en wonen ze in het prachtige Barcelona.

Elena Galera Moron is de vriendin van Sergio Busquets

Ze leerden elkaar kennen in 2011 en komen uit dezelfde streek. Elena en Sergio wonen al jaren in het prachtige Barcelona. Hier voetbal Sergio al sinds jongs af aan bij FC Barcelona. Sergio en Elena hebben samen twee kinderen; Enzo en Levi. Naast dat Elan Galera zorgt voor de kinderen, werkt ze als influncer. Op haar Instagram-account heeft ze ruim 653.000 volgers.

Alice Campello is de vrouw van Álvaro Morata

Alice is een prachtige Italiaanse brunette die bekend is doordat ze de vrouw is van Álvaro Morata. Het stel trouwde in 2017 en heeft momenteel drie kinderen; Alessandro, Edoardo en Leonardo. Ze verwachten zelfs een vierde kindje.

Sira Martínez is de vriendin van Ferran Torres

Sirah is een knappe brunette die in 2016 afstudeerde aan de universiteit van Valencia. Sira haar vader is oud-FC Barcelona-trainer Luis Enrique. Ze leerde elkaar kennen in Manchester waar Ferran Torres enkele jaren gelden nog voetbalde. Ze lijken erg gelukkig met elkaar.