Spelersvrouw.nl

Heeft Luis Sinisterra een vriendin?

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 8 oktober 2019

Laatst Geüpdatet: 25 juni 2023

Luis Sinisterra heeft nog geen vriendin. De Colombiaanse aanvaller van Leeds United heeft nog niet zijn ware liefde gevonden. Niet in zijn tijd bij Feyenoord, en ook niet bij zijn nieuwe club Leeds United. Ook nam hij geen liefde mee vanuit zijn geboorteland in Zuid-Amerika.

Inhoudsopgave

Luis Sinisterra is nog vrijgezel

De in juni 1999 in het Colombiaanse Santander de Quilicao geboren Luis Sinisterra kwam in juli 2018 voor zo’n twee miljoen euro over van Once Caldas, een nationale grootmacht, naar Feyenoord.

In Rotterdam kende de razendsnelle dribbelaar een erg lastige start. Onder trainer Giovanni van Bronckhorst maakte hij nog nauwelijks minuten in de hoofdmacht.

Luis Sinisterra Colombiaanse voetballer van Leeds United

Maar onder diens opvolger Jaap Stam, in het seizoen 2019/2020, is Sinisterra uitgegroeid tot een belangrijke vaste basisspeler van Feyenoord. Helaas zit er voor hem dus (nog) geen trotse vriendin op de tribune in De Kuip. Op 7 juli 2022 maakte hij de overstap naar Leeds United. De club uit Engeland betaalde 25 miljoen euro voor de Colombiaan.

Hij speelt op dit moment samen met sterren als Brenden Aaronson, Tyler Adams en Wilfried Gnonto.

Contract Sinisterra bij Leeds United loopt nog tot medio 30 juni 2917

Het contract van Sinisterra bij de Leeds United in Engelad loopt nog tot medio 30 juni 2027 door. Wellicht dat de oud-Feyenoord aanvaller nog een stap kan maken. Hij is inmiddels al wel een vast waarde in het Colombiaans voetbalelftal. Samen met James Rodríguez, Juan Cuadrado en David Ospina behoort hij tot de sterspelers.