Spelersvrouw.nl

Adriana Azpilicueta vrouw van Cesar Azpilicueta

Adriana Azpilicueta is de vrouw van Cesar Azpilicueta, een Spaanse speler van Chelsea. Ze zijn in juni 2015 in Pamplona, de streek waarin beiden zijn geboren, getrouwd.

Inhoudsopgave

Adriana Azpilicueta vrouw Cesar Azpilicueta

Zoals gezegd gaven Adriana Azpilicueta en Cesar Azpilicueta elkaar in 2015 het ja-woord. Een jaartje eerder werden ze ook al voor het eerst ouders, met de geboorte van dochtertje Martina.

Mama Adriana heeft wel eens uitgesproken dat haar man overdrijft qua loyaliteit naar zijn sport en club, want zelfs tijdens hun vakantie kan Azpilicueta voetbal en Chelsea niet even vergeten. Toch zijn ze nog altijd stapelgek op elkaar, en hebben ze inmiddels ook al een tweede kindje.

© Instagram

Cesar Azpilicueta voetballer Chelsea FC

Cesar Azpilicueta doorliep de jeugdopleiding van Osasuna CF en maakte in 2010 de transfer naar Olympique Marseille. Twee jaar later pikte Chelsea hem op in Frankrijk. Hij kostte acht miljoen euro.

In 2013 debuteerde Azpi voor de nationale ploeg van Spanje, en inmiddels is hij steunpilaar en zelfs captain van Chelsea. Azpilicueta kan zowel op rechtsback als centraal achterin uit de voeten.

Broer Juan Pablo Azpilicueta ook profvoetballer

Cesar Azpilicueta is niet de enige voetballer in de familie: zijn oudere broer Juan Pablo speelde namelijk in de lagere divisies van Spanje. De vrouw van Cesar, Adriana Azpilicueta, kwam dus regelrecht in een voetbalfamilie terecht.

Geen wonder dat ze hoopte dat haar man Cesar in de vakanties eens het voetballen los kan laten!