Spelersvrouw.nl

Katrine Fogt Friis vriendin van Andreas Christensen

Katrine Fogt Friis is de vriendin van Andreas Christensen, een Deense speler van Chelsea FC. Sinds het seizoen 2018/2019 is hij een belangrijke kracht in het elftal van The Blues.

Katrine Fogt Friis vriendin Andreas Christensen

Katrine Fogt Friis is een echte shoppingqueen. Hoe groot het deel van vriend Andreas Christensen’s salaris is dat de knappe blondine over de kassa smijt is niet bekend, maar we weten wel dat ze met haar liefde voor merken als Harrods, Liberty en Cartier geen goedkope spelersvrouw is.

Maar daar krijgt Andreas natuurlijk ook het nodige voor terug. Katrine Fogt Friis is naast bloedmooi immers ook hondstrouw. Ze is vrijwel altijd op de tribunes van Stamford Bridge te vinden als haar vriend Christensen moet voetballen.

Katrine Fogt Friis in de Engelse kranten

Boulevardkrant The Sun noemde haar vanwege haar looks en afgetrainde lichaam – die ze regelmatig toont op Instagram met bikinifoto’s – al eens ‘de perfecte cheerleader’ en ‘de ideale James Bond-girl’.

Verder pakt Katrine Fogt Friis graag het vliegtuig voor een vakantie. Ze is al in onder anderen Thailand, de Malediven, Griekenland, Frankrijk en natuurlijk Denemarken op vakantie geweest.

Andreas Christensen speler Chelsea FC

Andreas Christensen is in april 1996 in Lillerod geboren. Hij brak in het profvoetbal door namens Brondby IF, maar werd al snel weggeplukt door Chelsea. In 2015 verhuurden de Londenaren hem voor twee jaar aan Borussia Mönchengladbach, en die periode heeft hem goedgedaan.

Sinds zijn terugkeer op Stamford Bridge, in 2017, heeft hij zich namelijk ontwikkeld tot een belangrijke kracht in de ploeg van The Blues. Onder toeziend oog van een fiere vriendin Katrine Fogt Friis blinkt Andreas Christensen regelmatig uit. Voor hem, en ook voor vriendin Katrine, lonkt een rooskleurige toekomst!