Spelersvrouw.nl

Marina Gourgis vriendin van Tijjani Reijnders

Marina Gourgis is de vriendin van Tijjani Reijnders, een Nederlandse voetballer van AZ en Jong Oranje. De twee vormen sinds begin 2018 een stapelverliefd setje.

Inhoudsopgave

Marina Gourgis vriendin Tijjani Reijnders

Marina Gourgis is geboren in Eindhoven, maar woont tegenwoordig in het Overijsselse Hengelo. Daar studeerde ze op het Avila College en verdient ze nu haar brood als werkneemster van de kledingwinkel ZARA.

Verder is de vriendin van Tijjani Reijnders een eigen kledinglijn begonnen: Marina Gourgis Clothes. Ze richt zich daarmee op alle soorten vrouwenkleding: van zomerse jurkjes en jumpsuits tot winterjassen.

Marina Gourgis runt eigen kledinglijn en vlogt op Youtube

In haar vrije tijd wil Marina nog wel eens vlogs opnemen. Zo konden liefhebbers haar reis naar Amerika begin 2018, toen ze net een relatie had met Tijjani Reijnders dus, op Youtube volgen.

Tijjani Reijnders talentvolle speler AZ

Tijjani Reijnders is geboren in Zwolle, maar hij verruilde het plaatselijke PEC in augustus 2017 voor AZ. In juli 2019 werd zijn goede ontwikkeling in Alkmaar bekroond met een nieuw contract tot medio 2023 in Alkmaar. Tijjani tekende natuurlijk onder toeziend oog van zijn trotse vriendin Marina Gourgis.

Reijnders reageerde destijds: “Ik ben heel erg blij met het vertrouwen van de club. Ik heb veel zin om te gaan knallen. Fysiek en verdedigend was ik de afgelopen twee seizoenen nog niet op het niveau van de huidige middenvelders. Daarin heb ik stappen gemaakt en nu is de tijd om door te breken. Ik wil meer proeven van de Eredivisie en het eerste elftal. Ik denk dat ik daar rijp voor ben.”

Als het aan hem ligt gaat Tijjani dus spoedig wekelijks schitteren in het AFAS Stadion. Vriendin Marina Gourgis zal dan ongetwijfeld regelmatig op de tribune te vinden zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

📸

Een bericht gedeeld door Marina Gourgis (@mariinagourgis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Marina Gourgis (@mariinagourgis) op