Spelersvrouw.nl

Jennifer Giroud vrouw van Olivier Giroud

Jennifer Giroud is de vrouw van Olivier Giroud, een Franse aanvaller van Chelsea FC. De twee trouwden in 2011, nadat Jennifer al jarenlang de vriendin van Giroud was.

Jennifer Giroud vrouw Olivier Giroud

Jennifer Giroud is een geboren Amerikaanse. In de afgelopen jaren haalde ze tweemaal het nieuws door hoogstpersoonlijk een transfer van haar man Olivier te dwarsbomen: enkele jaren geleden zou Giroud als ruilmiddel voor Pierre-Emerick Aubameyang van Arsenal naar Borussia Dortmund gaan, maar daar stak Jennifer een stokje voor.

Jennifer Giroud wees twee transfers van man Olivier Giroud af

Hetzelfde deed ze in de zomer van 2018, toen Everton haar man wilde oppikken bij Chelsea. Naar verluidt had de diva weinig trek in respectievelijke Dortmund en Liverpool; ze bleef liever in Londen. Bovendien hebben Olivier en zijn vrouw Jennifer drie kinderen (in 2013 beviel ze van dochter Jade, in 2016 van zoon Evan en in 2018 van zoon Aaron), wat natuurlijk ook meespeelt in alle beslissingen.

Olivier Giroud Franse voetballer van Chelsea FC

Olivier Giroud is in 1986 geboren in het Franse Chambéry. In zijn geboorteland kwam de spits uit voor Grenoble Foot, FC Istres, FC Tours en Montpellier, tot hij in 2012 naar Engeland vertrok. Hij nam vrouw Jennifer Giroud mee naar Arsenal FC, in Londen.

In 2018 maakte de Franse international een transfer: gelukkig kreeg hij dit keer toestemming van zijn geliefde, om van Arsenal naar stadsgenoot- en rivaal Chelsea te vertrekken. Derhalve bleven ze in Londen wonen, tot blijdschap van vrouw Jennifer Giroud.

Dit bericht bekijken op Instagram

Supporting Daddy #18 💙💙💙 #evangiroud #aarongiroud #jadegiroud #giroud #giroudfamily #thegirouds #chelseafc

Een bericht gedeeld door Je ne suis pas Olivier Giroud (@giroudfamily) op

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door jennifer giroud (@jennifergiroudpublic) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Love & Sun…What Else?! 😍☀️ #holidays

Een bericht gedeeld door jennifer giroud (@jennifergiroudpublic) op