Spelersvrouw.nl

Chloe Wealleans-Watts de vriendin van Mason Mount

Chloe Wealleans Watts vriendin Mason Mount

Chloe Wealleans-Watts is de vriendin van Mason Mount. De aanvallende middenvelder van Chelsea en het Engelse nationale team, die één seizoen voor Eredivisie-club Vitesse uitkwam op huurbasis, is tot over zijn oren verliefd op vriendin Chloe Wealleans-Watts. Op het middenveld speelt hij vaak samen met Kai Havertz.

Inhoudsopgave

Chloe Wealleans-Watts vriendin Mason Mount

Chloe Wealleans-Watts zag het levenslicht in Cramlington, een klein dorp in de buurt van Newcastle. Al op zeer jonge leeftijd wist ze echter dat ze naar de grote stad wilde verhuizen, om haar dromen waar te maken. Ze mikte op een carrière als zangeres en won de zogenaamde Teen Star-competitie. Op dit moment maakt Chloe onderdeel uit van een onvervalste meidenband, genaamd 303. Dat is wat haar bezighoudt, naast haar relatie met Chelsea-ster Mount dan!

Mason Mount voetballer Chelsea en Engeland

Mason Mount stond in de jeugdopleiding van Chelsea te boeken als een absoluut toptalent, maar de Blues zijn geen club waar aan de lopende band jonkies doorbreken. Daarom besloten de Londenaren om de veelbelovende spelmaker bij Vitesse te stallen, waar hij wél het vertrouwen kreeg. In het seizoen 2017-2018 speelde hij 29 competitiewedstrijden voor de Arnhemmers, waarin hij 8 doelpunten maakte. Het jaar daarop stalde Chelsea hem bij Derby County, waar hij het óók goed deed, maar daarna kreeg hij een kans op Stamford Bridge.

En daar hebben de Blues geen moment spijt van gehad, want al snel groeide Mount uit tot een vaste waarde in de opstelling van oefenmeester Frank Lampard (en later Thomas Tuchel). In 2021 werd zijn transferwaarde op liefst 60 miljoen euro geschat, waar hij aan het begin van zijn Vitesse-tijd maar 400.000 euro waard was! Op 7 september 2019 maakte Mount zijn debuut in het Engels voetbalelftal, in een met 4–0 gewonnen EK-kwalificatieduel tegen Bulgarije.

Chloe Wealleans-Watts strikte Mason Mount vóór zijn fame

Chloe Wealleans-Watts en Mason Mount leerden elkaar volgens de Engelse boulevardpers in 2017 kennen en niet lang daarna kregen de tortelduifjes een relatie. Dit hebben Mason en Chloe nooit aan de grote klok gehangen, maar toen de voetballer in mei 2020 gevraagd werd of hij beschikbaar was, antwoordde hij: “Ik denk niet dat mijn vriendin daar heel blij mee zou zijn.” De krant The Express kwam vervolgens met de naam van Wealleans-Watts op de proppen.