Spelersvrouw.nl

De vrouwen achter de Duitse internationals

De vrouwen achter de Duitse internationals Een kijkje in het leven van de spelersvrouwen

De Duitse nationale ploeg is één van de beste teams ter wereld. Het team heeft vele successen behaald. Alle voetballer die uitkomen voor Duitsland verdienen een mooi salaris. Ze zijn niet allemaal even mooi, wellicht zijn de prachtige vrouwen bij hun voor hun euro’s. De Duitse internationals hebben in ieder geval prachtige vrouwen. Benieuwd wie dit zijn? Dat lees je in dit bericht.

Inhoudsopgave

Mathea Fischer de vriendin van Leon Goretzka

Mathea Fischer is de vriendin van Leon Goretzka, één van de sterren van het Duitse team. Fischer werkt als model. Ze ziet er ook prachtig uit. Leon Goretzka heeft Mathea Fischer ten huwelijk gevraagd. Het stel woont op dit moment in München. Hier voetbalt Leon.

Lisa Müller, de vrouw van Thomas Müller

Lisa Müller is de vrouw van Thomas Müller, één van de belangrijkste spelers van het Duitse team. Müller is een Duitse voetbalvrouw die vooral bekend is vanwege haar huwelijk met Thomas Müller. Lisa en Thomas zijn al sinds 2009 samen en hebben drie kinderen samen. Müller is een graag geziene gast op social media, waar ze vaak foto’s deelt van haar mooie gezin.

Sarah Kehrer de vriendin van Serge Gnabry

Sarah Kehrer is de vriendin van Serge Gnabry, een jonge speler met veel potentie. Kehrer is een Duitse influencer met bijna 100.000 volgers op Instagram. Kehrer en Gnabry zijn samen sinds 2018. De twee zijn vaak te zien op social media, waar ze hun mooie leven met hun volgers delen.

Lina Meyer de vriendin van Joshua Kimmich

Lina Meyer is de vriendin van Joshua Kimmich, een van de beste spelers van het Duitse team.. Meyer en Kimmich zijn samen sinds 2016. De twee zijn vaak te zien op social media, waar ze hun mooie leven met hun volgers delen.

De vrouwen achter de Duitse internationals zijn allemaal erg mooi en hebben een interessant leven. Ze zijn vaak te zien op social media, waar ze hun leven met hun volgers delen.

Laura Rüdiger is de vrouw van Antonio Rüdiger

Laura Rüdiger is de vrouw van Antonio Rüdiger, een van de verdedigers van het Duitse team. Rüdiger is een Duitse voetbalvrouw die vooral bekend is vanwege haar huwelijk met Antonio Rüdiger. Laura en Antonio zijn al sinds 2015 samen en hebben een dochter samen. Rüdiger is een graag geziene gast op social media, waar ze vaak foto’s deelt van haar mooie gezin.

Maria Cataleya de vriendin van Emre Can

Maria Cataleya is de vriendin van Emre Can, een jonge speler met veel potentie. Cataleya en Can zijn samen sinds 2016. De twee zijn vaak te zien op social media, waar ze hun mooie leven met hun volgers delen. Emre en Maria houden beide van het goede leven. Ze gaan vaak uit eten, wonen in mooi huis en rijden een leuke auto.

Melissa Halter is de vriendin van Niklas Süle

Melissa Halter is de vriendin van Niklas Süle, een van de verdedigers van het Duitse team. Halter is een Duitse voetbalvrouw die vooral bekend is vanwege haar huwelijk met Niklas Süle. Melissa en Niklas zijn al sinds 2015 samen en hebben een dochter samen.

Christina Ginter is de vrouw van Matthias Ginter

Christina Ginter is de vrouw van Matthias Ginter, een van de verdedigers van het Duitse team. Ginter is een Duitse voetbalvrouw die vooral bekend is vanwege haar huwelijk met Matthias Ginter. Christina en Matthias zijn al sinds 2016 samen en hebben een dochter samen.

Katja-Fichtl de vrouw van Kevin Volland

Katja-Fichtl is de vrouw van Kevin Volland, een van de aanvallers van het Duitse team. Fichtl is een Duitse voetbalvrouw die vooral bekend is vanwege haar huwelijk met Kevin Volland. Katja en Kevin zijn al sinds 2016 samen en hebben een dochter samen.

Anja Pokahr is de vriendin van Toni Kroos

Anja Pokahr is de vriendin van Toni Kroos, een van de middenvelders van het Duitse team. Pokahr en Kroos zijn samen sinds 2016. Ze houdt er niet van om in de spotlights te staan. Ze oogt erg bescheiden, dat is ze ook. Op Instagram konden we geen account van haar vinden.

Sophia Weber is de vriendin van Kai Havertz

Sophia Weber is de vriendin van Kai Havertz, één van de jongste spelers uit de selectie van Duitsland. De afgelopen jaren is Kai steeds belangrijker geworden voor de ploeg. De Duitser scoort namelijk steeds meer doelpunten. Hij lijkt er gelukkig te zijn met zijn prachtige vriendin Sophia Weber.

Ann-Kathrin Götze is de vrouw van Mario Götze

Ann-Kathrin Götze is de vrouw van oud-PSV’er Mario Götze. Het stel is al jaren samen, ze zijn zelfs de troste ouders van een zoon. Niemand zal het verbazen; de vrouw van Mario Götze is een Duits model. Ze ziet er ook prachtig uit. Dat heeft Mario goed voor elkaar. Benieuwd naar meer foto’s van Ann-Kathrin? Volg haar dan op Instagram.