Spelersvrouw.nl

Romarey Ventura vriendin van Jordi Alba

Romarey Ventura is de vriendin van Jordi Alba, de Spaanse linksback van FC Barcelona. Ze zijn samen sinds 2014, het jaar waarin Jordi met de nationale ploeg wereldkampioen werd door Nederland in de finale met 1-0 na verlenging te verslaan. In juni 2022 zijn de twee getrouwd.

Inhoudsopgave

Romarey Ventura vriendin Jordi Alba

Romarey Ventura is geboren en getogen in Sevilla. Ze heeft toerisme gestudeerd op de universiteit, maar verdiende eigenlijk al van jongs af aan haar centen als model. In januari 2018 beviel Romarey van haar en vriend Jordi Alba’s eerste kindje: zoon Piero.

In haar vrije tijd is Romarey veel bezig met kleding en poseren voor de camera. Niet geheel onlogisch, want de blondine is met onder andere haar hemelblauwe ogen een lust voor het oog.

© Instagram

Mellisa Morilas ex-vriendin Jordi Alba

Romarey Ventura is niet de eerste vriendin van Jordi Alba, want in 2009 kreeg hij, toen nog spelend in Valencia, een relatie met Mellisa Morilas. Dat liep vier jaar later echter stuk, en dat kwam vooral doordat Mellisa erg jaloers aangelegd was, en het feit dat vriend Jordi nogal veel aandacht kreeg dus niet aankon. Gelukkig lijkt dit voor Romarey Ventura dus géén probleem.

Jordi Alba speler FC Barcelona en Spanje

Jordi Alba is in 1989 geboren in Hospitalet, maar voor voetbalkenners voelt het eigenlijk alsof hij al zijn leven lang voor FC Barcelona uitkomt. Dat is niet zo: ‘pas’ in 2012 verruilde hij Valencia CF, dat hem op zijn beurt weer had opgepikt in de jeugdopleiding van Barça, voor zijn grote liefde in Camp Nou.

Onlangs tekende Jordi tot medio 2024 bij in Catalonië, dus de kans is fors dat hij zijn carrière ook bij de Blaugranas af gaat sluiten. En dus zal vriendin Romarey Ventura ook nog jarenlang in de wereldstad te bewonderen zijn!