Spelersvrouw.nl

Sandra Garal de vriendin van Marco Asensio

Sandra Galal de vriendin van Marco Asensio

Sandra Garal is de vriendin van Marco Asensio. Het stel leerde elkaar kennen in 2019, sinds dat jaar zijn ze ook samen. Het stel woont op dit moment in de Spaanse hoofdstad Madrid. Hier voetbalt Marco, Sandra houdt zich vooral bezig met social media.

Marco Asensio Willemsen zoals deze half-Spaanse voetballer heeft. Marco Asensio is namelijk de zoon van een Spaanse vader en een Nederlandse moeder. Dat betekent dus dat Marco Asensio ook de Nederlandse Nationaliteit draagt. Marco Asensio is geboren op 21 januari 1996 op het eiland Mallorca en startte hier ook zijn voetbalcarrière.

Hij doorliep de jeugdelftallen van Platges de Calvià, waarna hij in 2006 werd overgenomen door RCD Mallorca, waar hij vervolgens nog 7 seizoenen in de jeugd speelde. Daarna mocht hij in 2013 zijn officiële debuut maken in het eerste elftal van Mallorca.

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Marco Asensio

Marco Asensio begon zijn professionele loopbaan bij de club waar het ook in de jeugd voor hem allemaal begon. Hij speelde in het seizoen 2013  –  2014 in het eerste elftal van Mallorca, waar hij op 27 oktober 2013 zijn debuut maakte. Zijn eerste doelpunt liet nog even op zich wachten en scoorde hij op 16 maart 2014 tegen CD Tenerife.

In de 37 wedstrijden die hij in actie kwam voor RCD Mallorca, wist Marco Asensio 4 keer het net te vinden. Ondanks dat wist de aanvallende middenvelder hiermee wel een transfer naar Real Madrid op te dwingen.

Het vertrek naar Real Madrid

Na zijn periode bij RCD Mallorca vertrok Asensio naar Real Madrid dat hem vervolgens weer verhuurde aan RCD Mallorca. In dat seizoen speelde hij 19 wedstrijden en vertrok toen eveneens op huurbasis naar RCD Espanyol. Voor deze club speelde Marco Asensio 34 wedstrijden en kwam 4 keer tot scoren.

Op 21 augustus 2016 mocht Marco Asensio dan eindelijk zijn debuut maken in het eerste elftal van Real Madrid, waarin hij vanaf 2016  –  2022 een vaste waarde is gebleken en inmiddels in 152 wedstrijden 26 keer heeft weten te scoren. Bij Real Madrid speelt hij in de voorhoede met Karim Benzema en Vinícius Júnior.

Interlandcarrière Marco Asensio

Ook de goede prestaties bleven de toenmalige bondscoach Vicente del Bosque niet onopgemerkt. Hij maakte op 29 mei 2016 zijn debuut in het eerste elftal van de nationale ploeg, waarmee hij ook in 2018 naar het WK ging. Inmiddels heeft Asensio 26 interlands gespeeld in de periode tussen 2016  –  2022 waarin hij één keer wist te scoren.

Sandra Galal & Marco Asensio

Sandra Garal is de vriendin van Marco Asensio. De twee leerde elkaar eind 2019 kennen en zijn inmiddels al enkele jaren samen. Sandra Garal heeft architectuur gestudeerd en een absolute hit op Instagram. Ze is geboren op 6 mei 1994 en werkte vroeger als serveerster in verschillende restaurants om haar studie te kunnen bekostigen, iets wat nu natuurlijk niet meer nodig is.

Sandra Galal op Instagram

Inmiddels telt de Instagram-pagina van Sandra Garal ruim 306.000 volgers. Deze volgers begonnen met name te komen op het moment dat ze voor de eerste keer werd gesignaleerd met Asensio. Daarnaast is ze inmiddels ook dagelijks actief en post ze zowel foto’s van haarzelf, als van hun samen. Sandra Garal is dus zeker een ware Instagram-personality te noemen.